Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Lorient

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Lorient sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Lorient miniopas

Autovuokraamo Lorient
Autonvuokraus Lorient

Autonvuokraus Lorient

Lorient sijaitsee Pohjois-Ranskassa, noin. 135 km kaakkoon Brest.Lorient sijaitsee departementissa Morbihan Bretagnessa, joella Scorff Atlantilla. Noin. 59000 asukkaat asuvat kaupungissa, joka Brittany neljänneksi suurin kaupunki ja yksi Ranskan tärkeimmistä kalastussatamiin.

Lorient perustettiin vuonna 1666 ja kauppiaat, jotka kauppaa Intian kanssa. Kaupunki oli tärkeä satama siirtomaa-ajoista. Toisen maailmansodan aikana oli saksalaisen sukellusveneen tukikohta, ja useat pommitukset tuhosivat kaupungin lähes kokonaan. Lorient on Musée de la Compagnie des Indes käsitellään siirtomaa-ajoista. Kävijät voivat myös mennä veneellä tai lähteä Ile de Groix. Kesällä kaupungissa järjestetään kansainvälinen Celtic festivaali, juhla interceltique de Lorient, Celtic, klassinen, folk, jazz-ja rock-musiikkia ja sisältää myös taidemaalarit, kirjailijat ja kuvanveistäjät, kuten Lorient tarjoaa aktiviteetteja, kuten melontaa, laskuvarjohypyn ja purjehdus muutamia.

Lähin lentokenttä on Lorient South Brittany klo Lann Bihaoue.