Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Angoulême

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Angoulême sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Angoulême miniopas

Autovuokraamo Angoulême
Autonvuokraus Angoulême

Angoulêmen on kaupunki Lounais- Ranskassa joen Charente.Kaupunki on pääkaupunki osaston Charente. Kaupungissa on 43000 asukkaan kaupungissa, 104000 ja lähiöissä.

Angoulêmen valtasivat roomalaiset 900-luvulla, jolloin siitä tuli pääkaupunki läänin Angoumois. Vuonna 1360 kaupungin laski Britannian käsiin, ennen kuin se tuli jälleen ranskaksi 1373. Kaupunki on kuuluisa St. Pierre Cathedral, on rakennettu vuosina 1105 ja 1128 Se on bysanttilaista tyyliä ja se on sisustettu. Hotel de Ville sijaitsee linnan ja sisältää museo maalauksia ja arkeologia. Angoulêmen on sarjakuva museo, Centre International de la Bande Dessinée sekä paperin valmistuksessa museo, Atelier Musée du Papier. Kaupunki liittyy animaatio, kuvitus-ja graafisen järjestää Angoulêmen International sarjakuvafestivaalien aina tammikuussa. Festivaali on noin. 250000 kävijää eri puolilta maailmaa. Joulukuussa Kaupungissa järjestetään festivaalin animaatio tekniikka.

Lentoaseman Angoulême-Brie Champniers tai Angoulême Cognac se tunnetaan myös, liggger noin. 15 km koilliseen kaupungin.