Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Toulouse

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Toulouse sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Toulouse miniopas

Toulouse

Autonvuokraus Toulouse

Toulouse sijaitsee hieman pohjoiseen Pyrénées – Välimeren ja Atlantin valtamerellä ja on hallinnollinen keskus Haute-Garonne (joka on osa alueen Midi-Pyrénées).Itse kaupungissa on asukkaita noin. 440000, mutta otetaan koko pääkaupunkiseudun, se kulkee 1000000. Talouden ja väestön kasvu on ollut hyvin 2 World War II, mikä johtui pääasiassa keskitytään voimakkaasti ilma (Airbus) ja korkean teknologian teollisuutta.

Toulouse on tunnettu nimellä ”Pink City” (La Ville Rose), koska useimmat vanhemmat rakennukset on rakennettu erottuva tyyppi vaaleanpunainen tiili. Kaupunki sijaitsee Garonne-joki, joka virtaa Pyrénées ja Atlantin Bordeaux’n. Ja lähistöllä on yhteys välissä Garonne ja Canal du Midi – keinotekoinen joki Välimerelle, joka oli jätetty jo vuonna 1681 (ja Unescon maailmanperintöluetteloon).

On olemassa lukuisia sivustoja arkkitehtonisen ja historiallisen luonteen Toulousessa. Näitä ovat 120-metrinen kunniaksi rakennettu Le Capitole vuonna 1753 (vanhimmat osat ovat peräisin keskiajalta), jossa talot kaupungintalo sekä oopperatalon Théâtre du Capitole. Muutoin on useita upeita keskiaikaisia kirkkoja – kuten Katedraali Saint-Etienne peräisin 1200-luvulta. Muista nähtävyyksistä, seuraavat mainitaan: Musée des Augustins peräisin 1400-luvun (entinen luostari), useita erityisiä museoita ja Cité de l’Espace – mikä on teemapuisto avaruus teknologiaa.

Lähin lentokenttä – Aéroport de Toulouse-Blagnac – sijaitsee muutaman kilometrin luoteeseen keskustassa.

Suomi