Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Cannes

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Cannes sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Cannes miniopas

Cannes
Autonvuokraus Cannes

Cannes sijaitsee Etelä-Ranskassa on ”Ranskan Riviera” – alueella Provence-Alpes-Côte-d’Azur.Kaupunki kuuluu ministeriön Alpes-Maritimes, ja on noin 70000 asukasta.

Cannes on ympäri vuoden turistikohde ja on miellyttävä Välimeren ilmasto on leudot talvet ja kuumat kesät. Kaupunki on tunnettu kauniista rannoista, ylellisistä hotelleista, rantakatu ”La Croisette”, hyvä ostos ja vilkas yöelämä.

Cannesin elokuvajuhlat on maailmankuulu vuosittainen tapahtuma, joka on arrangerert täällä vuodesta 1946, ja se on tärkeää sekä kaupunki-ja elokuvateollisuus.(Film Festival järjestetään 12-23 05 2010). Lisäksi kaupunki on myynninedistämistarkoituksessa elokuvafestivaali ja televisio festivaali, ja erilaisia musiikki-ja kulttuuritapahtumia.

Vanhankaupungin Cannes sijaitsee kukkulalla keskellä, josta löytyy esimerkiksi vanha linna ja luostari monimutkainen ”La Castre”. Osa monimutkaista on torni ”Tour de la Castre” jossa ylhäältä on upeat näkymät kaupunkiin ja satamaan. On olemassa myös useita museoita, kuten arkeologinen museo ja etnografinen museo.

Lähin lentokenttä on Aéroport de Cannes-Mandelieu, joka sijaitsee muutaman kilometrin päässä keskustasta. Vaihtoehtoisesti voi matkustaa kansainvälinen lentokenttä Nizza – ”Aéroport Nizza Côte-d’Azur”, joka sijaitsee noin. 40 km koilliseen Cannes.