Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Strasbourg

Kun käytät seuraavalla Strasbourgin matkallasi autonvuokrauspalvelua, voit tutustua kaupunkiin joustavasti. Useimmilla autovuokrauspalveluilla on nettisivut, joiden kautta valitsemasi auto on helppo varata ennen matkakohteeseen saapumista. Tämä artikkeli toimii oppaanasi tutustuessasi kaupunkiin vuokra-autollasi. 

Strasbourg-opas

Strasbourg
Autonvuokraus Strasbourg

Strasbourg on Ranskan Grand Est -alueen pääkaupunki. Euroopan parlamentti kokoontuu Strasbourgissa, mikä tekee kaupungista tärkeän Ranskan lisäksi koko Euroopan alueelle. Alun perin Strasbourg sai alkunsa roomalais-kelttiläisestä kylästä, ja myöhemmin se selvisi kahdesti saksalaisten maahyökkäyksestä ensimmäisen ja toisen maailmansodan aikana ja säilyi näin osana Ranskaa. Suurin osa kaupungin vanhaakaupunkia sijaitsee Grand Île -saarella (suomeksi suuri saari), joka löytyy kaupungin keskustasta. 

Kyseistä saarta ympäröi Rein-joen tärkeä sivujoki, Ill. Vuonna 1988 saaresta tehtiin Unescon maailmanperintökohde. Siellä sijaitsee kuuluisa Strasbourgin katedraali, jonka rakentaminen kesti 1100-luvulta 1300-luvulle. Tämä upea rakennus on harvinainen taidonnäyte ranskalais-goottilaista arkkitehtuuria. Katedraalia korostavat sadat veistokset tekevät rakennuksesta taianomaisen. Se on rakennettu vaaleanpunaisesta hiekkakivestä, joka näyttää vaihtavan väriä vuorokaudenajasta riippuen. 

Muita tärkeitä, tutustumisen arvoisia kohteita ovat muun muassa 1100-luvulla rakennettu Ravenin silta, teurastamona toiminut Grande Boucherie (1587), vanha tullihuone eli Ancienne Douane (1358), Strasbourgin kauppakamarin rakennus (1585) ja Kléberin aukio. Nämä nähtävyydet kertovat kaupungin historiaa ja antavat vierailijoille mahdollisuuden tutustua Strasbourgin rikkaaseen perintöön. Jokaisella muistomerkillä on oma, ainutlaatuinen tarinansa, mutta Grande Boucherie pitää sisällään valtaosan vanhan kaupungin kertomuksista. Siellä säilytetään yli 200 000 esinettä, joista osa voi myös olla näytillä vierailijoille. 

Nykyään Strasbourg on tunnettu sekä kulttuuri- että liike-elämän keskuksena. Kaupungin väkiluku on 473 000 ja sen pinta-ala on 78,26 neliökilometriä. Alsacen alueelta löytyy paljon tutkittavaa. Vuokra-autolla voit lähteä pois kaupungin sykkeestä ja ajaa maaseudun rauhaan. Alueella sijaitsevia, vierailemisen arvoisia keskiaikaisia kaupunkeja ovat muun muassa Obernai, Guebwiller ja Colmar, jotka sijaitsevat 28,1 kilometrin, 103,9 kilometrin ja 73,6 kilometrin päässä Strasbourgin keskustasta. 

Tutustu alueeseen vuokra-autollasi

Alsacen alue on ollut historiansa aikana sekä Ranskan että Saksan hallinnassa. Alueen historia on kuitenkin peräisin keskiajalta, ja sieltä on löydetty yli 400 keskiaikaista feodaalilinnaa. Auton vuokraaminen voi auttaa sinua tutustumaan alueeseen paremmin samalla kun nautit erilaisista paikallisista aktiviteeteista. Voit esimerkiksi suunnata Haut-Koenigsbourgin linnaan, joka sijaitsee 55 kilometriä kaupungista etelään. 

Tästä keskiaikaisesta linnasta avautuu hieno näkymä Alsacen laaksoon, Sveitsin Alpeille ja Saksan puolelle Schwarzwaldin tiheään, tummaan metsään. Rakennus ei ole alkuperäinen, vaan se on rakennettu uudelleen kahdesti, 1400- ja 1800-luvuilla sodissa tuhoutumisen jälkeen. Linna on merkittävä matkailukohde, joka houkuttelee yli 500 000 kävijää vuosittain. Voit tutustua myös Wangenbourgin linnaan, joka sijaitsee 77,1 kilometrin päässä Haut-Koenigsbourgin linnasta. 

Voit myös tutustua 170 kilometrin pituiseen ”viinitiehen”, joka lähtee Thannin pikkukaupungista kohti Vosges-vuorta. Tämän reitin avulla saat hyvän käsityksen Alsacen viininviljelyalueesta. Alueella on myös muita linnoja, joita voit tutkia oman loma-aikataulusi puitteissa. 

Lentokentät

Strasbourgin lentokenttä yhdistää kaupungin muuhun maailmaan. Lentoaseman nettisivulle on koottu kaikki olennaiset tiedot, joita matkustajat tarvitsevat. Niiltä löytyy tietoa esimerkiksi siitä, miten lentokentälle saavutaan, pysäköinnistä, autonvuokrauksesta ja alueen hotelleista. 

Nettisivujen ansiosta vuokra-auton ja majoituspaikan etsiminen on helppoa. Voit tutkia vaihtoehtoja nettisivun hintavertailun kautta ja valita sellaisen palveluntarjoajan, jolla on hyviä arvosteluja ja edulliset hinnat. Lentokentällä toimivia autovuokraamoja ovat muun maussa Avis, Sixt, Hertz ja Thrifty. 

Strasbourgin lentokentältä voi lentää muun muassa Barcelonaan, Amsterdamiin, Bastiaan, Budapestiin ja Tel Aviviin. Lentokentällä toimii myös useita eri lentoyhtiöitä, mikä takaa asiakkaille kilpailukykyisimmät hinnat. 

Liikenne

On tärkeää, että muistat paikalliset liikennesäännöt ja ohjeet Strasbourgissa ajaessasi. Näin vältyt rikkomasta lakia tietämättäsi. Huomioi myös nopeusrajoitukset – 130 kilometriä tunnissa moottoriteillä ja 110 kilometriä tunnissa valtateillä. Tarkkaile myös muita liikennemerkkejä ja varo pyöräilijöitä, sillä pyöräily on suosittu laji Strasbourgin alueella. 

Strasbourgin alueella on hyväkuntoiset tiet, joten sinun ei tarvitse huolehtia töyssyistä. Kaupunkiin tutustuessa kannattaa huomioida, että pysäköiminen voi tulla kalliiksi, jos et seuraa tarkasti, mihin ja kuinka pitkäksi aikaa autosi pysäköit. Kannattaakin tutkia etukäteen sekä kaupungin ilmaisia että maksullisia pysäköintimahdollisuuksia ja suunnitella matka sen mukaan.