Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Rouen

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Rouen sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Rouen miniopas

Autovuokraamo Rouen
Autonvuokraus Rouen

Rouen on kaupunki Pohjois-Ranskassa, 140 km luoteeseen Pariisi. Kaupunki sijaitsee Normandian Seine-joen, ja se on pääkaupunki osaston Seine-Maritime. Noin.108000 asua kaupungissa, 389000 ja lähiöissä. Rouen on yksi Ranskan suurimmista satamakaupunkien ja on noin. 12 km pitkä laituri. On veneen Dieppe ja Le Havren Englantiin.

Kaupunki oli alun perin kelttiläinen, ja oli provinssin pääkaupunki Rooman valtakunnan 200-luvulla. Myöhemmin pääkaupunki herttuakunta Normandiassa 911 Rouen on tunnetusti paikka, jossa Jeanne d’Arc poltettiin roviolla vuonna 1431 Claude Monet maalasi Rouenin katedraalin julkisivu useita versioita.   Rouen on useita keskiaikaisia rakennuksia, katedraali Notre-Dame aloitettiin 1202 ja valmistui 1500. Se on 150 metriä korkea torni. Muita nähtävyyksiä ovat Abbey St. Ouen peräisin 1300, St. Maclou kirkko, Palace of Justice ja urtårnet Le-Gros-Horloge.

Lentokenttä Rouen Vallee de Seine ja Beauvais, kaksi lähintä, vastaavasti 3 ja 73 kilometrin päässä Rouen.