Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Lyon

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Lyon sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Lyon miniopas

Lyon

Autonvuokraus Lyon

Lyon sijaitsee kaakkoon Ranska – alueella Rhône-Alpes – ja kuuluu ministeriön Rhone.Lyon sijaitsee yhtymäkohdassa jokien Rhône ja Saône, ja maa 3 suurin kaupunki, jossa 472300 asukasta (2006). Jos ovat pääkaupunkiseudun väestö kasvaa 1,4 miljoonaan.

Kaupunki on tunnettu sen historiallinen ja arkkitehtoninen maamerkkejä, ja osa vanhastakaupungista ”Vieux Lyon” on listattu UNESCOn maailmanperintöluetteloon. On monia rakennuksia keskiajalta.

Lyon on yli 20 eri museoissa. Jotkin suosituimmista on ”Musée des Arts décoratifs” – jossa voit nähdä huonekalut ja taide-esineet peräisin 1600 – ja 1700-luvulla ”Musée des Beaux-Arts” – Taidemuseo suuri kokoelma maalauksia ja veistoksia 1300 ja 1900-luvun puoliväliin. Se sijaitsee entisen luostarin 1660-luvulla.

Yksi suurimmista nähtävyyksistä on valkoinen basilikan ”Notre Dame de Fourvière”, rakennettiin vuosina 1872 – 1894, sijaitsee kauniilla kukkulan kaupunki.
Lähellä basilika on Rooman rauniot ja edelleen vanhan teatterin ja Gallo-roomalainen museo.

Lyon on oma lentokenttä, Aéroport – Saint – Exupéry, joka sijaitsee 25 km itään keskustasta.

Suomi