Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Montpellier Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Montpellier Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Montpellier Lentokenttä miniopas

Montpellier Lentokenttä

Autonvuokraus Montpellier Lentokenttä

Montpellier – Méditerranée Airport (MPL) sijaitsee 7 km kaakkoon Montpellier.

On linja, joka kulkee lentokentän ja Montpellier, mutta se ei ole usein niin, että taksi on hyvä vaihtoehto. Avis, Budget, Europcar, Hertz, National ja Sixt tarjoaa CITERauto.

Vuonna 2005 vieraili yli 1,3 miljoonaa matkustajaa Montpellier – Méditerranée Airport. Se tarjoillaan Air France, mutta pääasiassa halpalentoyhtiöt kuten Ryanair ja easyJet. Useimmat kohteisiin Ranskassa, noin 14 päivittäistä lähtöä Pariisiin.On kansainvälisillä reiteillä Lontoo , Madrid , Frankfurt ja Amsterdam.

Huolimatta siitä, että lentoasema on pieni, se on hyvä valikoima kauppoja. On muun muassa erikoiskaupasta ranskalaiset viinit. Lentokentällä on kaksi kahvilaa / baaria ja gourmet-ravintola. Montpellier – Méditerranée lentokenttä on myös varustettu langattomalla internet, ATM, bisneskeskus ja hotellin sisäänkäynnin lentokentälle.

Suomi