Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Caen

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Caen sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Caen miniopas

Autovuokraamo Caen

Autonvuokraus Caen

Caen sijaitsee Pohjois-Ranskassa Basse-Normandie.Kaupunki on pääkaupunki Calvados laitos sijaitsee joen Orne, 15 kilometrin päässä Englanti Channel. Noin.120000 asukasta elävät Caen. Portti on kytketty kanavan kautta alus kanavan Ouistreham. Sieltä veneen British Portsmouth.

Caen on ehkä parhaiten tunnettu kotikaupungissa William Valloittaja. Hän perusti kaupungin vuonna 1066, ja kaupunki sai taloudellista nostetta, kun hän valloitti Englannin. Vuonna 1204 kaupunkiin tuli Ranskan kuninkaan käsiin. Aikana vallankumous oli yksi Caen Girondists tärkeää tukea pistettä. Caen pommitettiin ja osittain tuhonnut liittoutuneiden vuonna 1944, jolloin se oli keskeinen toiminta Overlord. Caen Memorial Museum sijaitsee, rauhan museo   omistettu D-Day.Niin on myös purkaminen rannat Arromanches ja amerikkalainen hautausmaa aivan Caen. Taidemuseo   Caen on teoksia kuuluisat taidemaalarit kuten Rubensin, Rembrandtin ja Monet, muun muassaVilhelm Valloittaja on haudattu Saint-Etienne kirkko 1300.

Lähin lentokenttä on Caen seitsemän kilometrin päässä kaupungin keskustasta.

Suomi