Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Nîmes

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Nîmes sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Nîmes miniopas

Nîmes

Autonvuokraus Nîmes

Nimes – joka on noin 150000 asukasta – on tärkein kaupunki departementissa Gard, joka on osa alueen Languedoc-Roussillon. Kaupunki on noin. 125 km luoteeseenMarseille – ja se on erittäin rikas historia, mikä yhä leimaa kaupunkikuvaa.

Jotkut nähtävyydet Nimes koostuu hyvin säilyneistä monumenteista Roman kertaa – mm. elliptinen amfiteatteri ARENE de Nimes peräisin ensimmäiseltä vuosisadaltaKr., 2000 vuotta vanha temppeli Maison Carree ja vesijohto Pont du Gard (sijaitsee noin. 20 km kaupungista koilliseen, ja se on Unescon maailmanperintökohde lista).

Nimes on muutenkin jännittävä, moderni arkkitehtuuri keuliminen – mukaan lukien Carré d’Art Museum (rakennettu vuonna 1986, vastapäätä temppeli Maison Carree) ja post-moderni asuin monimutkainen Neamausus.

Lähin lentokenttä – Aéroport de Nîmes – on kyse. 20 km koilliseen kaupungin.

Suomi