Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Saint Brieuc

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Saint Brieuc sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Saint Brieuc miniopas

Autovuokraamo Saint Brieuc
Autonvuokraus Saint Brieuc

Saint-Brieuc on kaupunki Pohjois-Ranskassa, 99 kilometriä länteen Rennesin Bretagnessa.Kaupunki on pääkaupunki osaston Côtes-du-Nord, johtaja Saint-Brieuc Bay. Kylä on noin. 50000 asukasta.

Saint Brieuc on katedraali, Saint Etienne, alkaen 1200-1400-luvulla. Vanha kaupunki on enemmän art deco rakennukset. Myös taidemuseo, Musée d’Art et d’Histoire, La Briqueterie, museo ihmisen toiminnasta alueella 1900, kappelit, kirkot ja kartanot, puisto Villa Rohannec’h. Vierailijat voivat osallistua toimintaan, kuten purjehdusta, melontaa ja melontaa, surffausta, muun muassa muutamia.

St. Brieuc on pieni lentokenttä, jossa lennot Kanaalisaaret, vaikka lähimmälle lentokentälle tietyn koon Pleuruit Dinard lentokenttä noin. 51 km päässä.