Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Albi

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Albi sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Albi miniopas

Autovuokraamo Albi

Autonvuokraus Albi

Albi on kaupunki Etelä-Ranskassa .Kaupunki on noin. 70 km koilliseen Toulousen Tarn-joen. Noin. 66000 asukkaat asuvat Albi.

Kaupunki on ehkä parhaiten tunnettu taiteilija Toulouse-Lautrec synnyinpaikka. Vuonna Toulouse-Lautrec museon kävijät voivat nähdä enemmän kuin 1000 toimii taiteilija, joka on yksi Ranskan suosituimmista maalareita. Albi on myös kuuluisa goottilainen katedraali, Sainte-Cécile, rakennettu vuosina 1282-1390 Se on 113 metriä pitkä, 35 metriä leveä ja 40 metriä korkea. Kellotorni on 78 metriä korkea. Tuomiokirkko on suurin sisustettu katedraali Euroopassa, kiitos renessanssin maalauksia holvissa. Myös piispan linna 1300, Palais de la Berbie. Se on seitsemän metriä paksu. Vuonna 1678 se oli tehnyt puutarha linna. Tässä on yksi parhaista näköalapaikoista joen yli Tarn. Tässä on museo taidemaalari Toulouse-Lautrec sijaitsee.

Lentokenttä Toulouse Blagnac sijaitsee 71 km päässä Albi keskustasta.

Suomi