Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Pertuis

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Pertuis sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Pertuis miniopas

Autovuokraamo Pertuis
Autonvuokraus Pertuis

Pertuis on kaupunki Etelä-Ranskassa, 20 km pohjoiseen Aix-en-Provence.Kaupunki sijaitsee Provence-Alpes-Côtes-d’Azur alueella, ja on pääoman Vaucleuse ministeriölle. Asumme noin. 19000 asukasta.

Pertuis on ollut voimassa vuodesta 981, kun 1200-luvulla rakennettiin linnan. Pertuis on pieni kaupunki, jossa hyvät ostosmahdollisuudet ja perinteikkäässä keskustassa kapeine katuineen ja monet suihkulähteet peräisin 1600-1900-luvulla.   Kaupungissa on edelleen peräisin keskiajalta: kello torni 1300, osa 1400-luvun linnoitus ja edelleen 1600-luvun linna. Täällä matkailutoimisto. Vierailijat voivat muun muassa pyöräily, uinti tai retkeilyyn Durance laaksossa. Pertuis on markkina päivä perjantaina, ja kesäkuun alussa kaupungin isännät kukka paraati, Corso Fleuri. Maaliskuussa 7 Päiväys järjestää provenco, Provencal juhla. Pertuis on hyvä tukikohta päiväretkille Avignon, Marseille ja Aix-en-Provence. Pertuis sijaitsee Rhônen laakson ja Côtes de Luberon viinejä.

Marseille-Provence Airport on noin. 38 km etelään Pertuis.