Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Ajaccio

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Ajaccio sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Ajaccio miniopas

Ajaccio

Autonvuokraus Ajaccio

Ajaccio on saaren pääkaupunki ja Korsikan ja Ranskan valtiovarainministeriön Corse-du-Sud, ja on noin 65000 asukasta.Ajaccio sijaitsee saaren länsirannikolla Välimerellä – 210 meripeninkulmaa kaakkoon Marseille .Satama Ajaccio on usein käynyt risteilyaluksia, ja matkailu on tärkeä elinkeino kaupungille.

Ajaccio perusti genovalainen vuonna 1492, ja vasta 1768, että Korsika tuli osa Ranskaa .Pääkaupunki on ehkä parhaiten tunnettu siitä, että syntyi Napoleon, ja monet monumentteja ympäri kaupungin keskustaan, joka on omistettu hänelle. Lisäksi voi käydä Maison Bonaparte – talo, jossa hän oli syntynyt – nyt valtakunnallinen museo.

Merkittävä matkailukohde on myös Fesch museo, joka on suuri taidenäyttely Italian maalarit renessanssin. Lisäksi kaupunki on kauniita rantoja, taidegalleriat, hyviä ostosmahdollisuuksia ja vilkasta yöelämää yökerhoja, baareja, ravintoloita ja kasino.

Lähin kansainvälinen lentokenttä Ajaccio Lentokenttä Napoleon Bonaparte – joka on 5 km keskustan ulkopuolella.

Suomi