Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Ajaccio

Ihmisluonteelle on ominaista pitää uusien paikkojen tutkiskelusta, mihin Ajaccio lukuisine turistinähtävyyksineen tarjoaa loistavat puitteet. Uusien paikkojen löytämiseksi täytyy kuitenkin välillä matkustaa pitkiäkin matkoja. Koska kaikilla ei välttämättä ole varaa omaan autoon, on autonvuokrauspalvelujen hyödyntäminen usein paras vaihtoehto. Tässä artikkelissa esittelemme upeita kohteita, joihin pääsee tutustumaan Ajacciossa ja sen lähiympäristössä. Kerromme myös kuinka autonvuokrauspalvelut toimivat. 

Matkaopas Ajaccioon

Ajaccio
Autonvuokraus Ajaccio

Ajaccio on ranskalainen kunta, ja tämä kaupunki jos joku, on vierailemisen arvoinen kohde Ranskassa. Ajaccio on mahtava, kauniin luonnon ympäröimä kaupunki, jossa eläminen ei ole kallista. Ajaccio on Välimerellä sijaitsevan Korsikan saaren pääkaupunki, ja tämän 82 neliökilometrin suuruisen saaren strateginen sijainti tekee siitä suositun kohteen turistien keskuudessa ympäri maailman. Ei olekaan ihme, että turismi kattaa suuren osan saaren tuloista. Ajaccion läheisiin kaupunkeihin kuuluvat Ranskan Nizza ja Italian Genova ja Firenze

Ajaccio on kaupunki, joka toivottaa tervetulleeksi kaikenlaiset ihmiset. Yli 70 000 asukkaan seutu pitää sisällään vuorialueita, joilla pääsee niin vaeltamaan, maastopyöräilemään, kanjoniseikkailemaan, kiipeilemään kuin patikoimaankin. Tarjolla on lukuisia ulkoiluaktiviteetteja, ja tulet takuulla viettämään hauskan loman kaupungissa ja sen ympäristössä. Huomionarvoisen Ajacciosta tekevät sen syvään juurtunut kulttuuri ja asukkaiden ystävällisyys. Vaikka Ajaccio onkin ranskankielinen kaupunki, monet ihmiset ymmärtävät myös englantia. 

Vuoden mittaan kaupungissa järjestetään monia tapahtumia, jotka ovat kuuluisia koko seudulla ja tarjoavat matkailijoille mahdollisuuden tutustua paremmin kansan kulttuuriin. Yksi tällainen tapahtuma on Bocognanossa joulukuisin järjestettävä tivolitapahtuma Chestnut Fair. Mitä tulee kaupungin kaupalliseen toimintaan, Ajacciossa on jonkin verran teollisuutta sekä kauppasatama. Ajaccion ilmasto on melko miellyttävä ja käsittää kohtuuverran auringonpaistetta ja sateita sekä kesä- että kevätkauden aikana. 

Myös keisarilliseksi kaupungiksi kutsuttu Ajaccio on lisäksi Ranskan kenraali ja valtiomies Napoleon Bonaparten syntymäkaupunki. Ympäri kaupungin voi nähdä upeita rakennuksia, jotka miellyttävät silmää ja ovat historiallisesti merkittäviä. Keskeltä Place d´Austerlitzia löydät itse Napoleonin patsaan. Kaupungissa toimii myös useita toreja, joilta voit shoppailla erilaisia paikallisista aineksista valmistettuja ruokatuotteita. 

Tutustu kaupunkiin vuokra-autolla

Ajacciossa on useita mahtavia vierailemisen arvoisia paikkoja, joihin pääsee autolla, ja koska kaupungista löytyy monia autonvuokrauspalveluita, matkailijoilla ei ole mitään ongelmaa tutustua näihin kohteisiin. Jos olet kiinnostunut historiallisista esineistä, kannattaa vierailla Maison Bonaparte -museossa, joka oli alkujaan legendaarisen Bonaparten suvun koti. Muita suosittuja museoita ovat Musée Fesch ja NapoRama. Maison Bonaparten ja Musée Feschin välinen etäisyys on noin 700 metriä, ja matka museoiden välillä kestää autolla noin 3 minuuttia. 

Ajaccio kätkee sisäänsä myös erilaisia hotelleja ja ravintoloita, joissa pääset nauttimaan paikallisista ja kansainvälisistä aterioista kuten Fium´Orbu -juustosta ja jambon sec de corse -kinkusta. Vaikka hotelleja ja ravintoloita löytyykin ympäri kaupungin, matkustat kohteesta toiseen vaivatta vuokra-autollasi, sillä Ajaccion tieverkosto on hyvä. Esimerkiksi Hotel Mercure Ajaccio on turistien suosima huippuhotelli, josta on loistava näkymä koko kaupunkiin ja Ajaccion lahdelle. 

Monet kaupungin suosituimmista turistinähtävyyksistä sijaitsevat toistensa läheisyydessä. 1,8 kilometrin matka Maison Bonaparte museosta Hotel Mercure Ajaccio -hotelliin kestää vuokra-autolla noin neljä minuuttia. Jos rakastat rantoja, voit nauttia lomastasi myös kohteissa, kuten Plage du Ricanto, Plage de Grand Capo Di Feno ja Le Palm Beach. Plage du Ricanton ja NapoRaman välinen etäisyys on 6 kilometriä, joka taittuu autolla vain 16 minuutissa. 

Lentokentät

Kaupungin pääasiallinen ja ainoa lentokenttä on Ajaccio Napoleon Bonaparte Airport, joka on aivan kaupungin läheisyydessä sijaitseva kansainvälinen lentoasema. Joitakin suosituimmista lentokohteista Ajaccio Napoleon Bonaparte -lentokentältä ovat Pariisi, Nizza ja Marseille. Lentokentän läheisyydessä toimii useita autonvuokrauspalveluita, joita voit hyödyntää lomallasi. Tunnetuimpia nimiä palveluiden joukossa ovat Europcar, Hertz, Alamo, Budget ja Rent A Car Ajaccio. 

Monet näistä autonvuokrauspalveluista tarjoavat vuokrattavaksi useita eri automerkkejä, joiden joukosta voi valita mieleisesi. Voit myös varata auton vaivattomasti suoraan vuokrapalvelujen verkkosivuilta. On suositeltavaa käydä läpi valitsemasi autonvuokrauspalvelun ehdot ennen vuokraamista. Voit myös lukea muiden asiakkaiden arvosteluja eri palveluntarjoajista saadaksesi kuvan heidän tarjoamiensa palvelujen laadusta. 

Auton vuokraaminen Ajacciossa ei ole kallista, ja varausprosessi on yleensä nopea ja yksinkertainen. On kuitenkin tärkeää määritellä autontarpeen kesto etukäteen, sillä autonvuokrauspalvelut veloittavat lisämaksun, jos autoa ei palauteta sovittuna aikana. 

Liikenne

Ajacciossa on hyvät tieliikenneyhteydet, mikä auttaa vähentämään liikennettä. Ruuhkia saattaa silti ajoittain esiintyä työpäivän aloitus- ja lopetusaikoina. Nopeusrajoitukset perustuvat yleensä tien kuntoon, ja pääosin voit ajaa moottoriteillä vauhtia 80–110 km/h, kun taas asuinalueilla maksimiajonopeus on 60 km/h. 

Vaikka kaupungista löytyykin useita parkkialueita, ovat monet niistä yksityisomistuksessa. Parkkipaikasta riippuen joudut maksamaan ennalta määritetyn summan ennen kuin voit pysäköidä autosi. Etenkin Vanhassakaupungissa vierailtaessa parkkipaikan löytäminen voi olla hankalaa. Voit kuitenkin etsiä parkkipaikkaa kaduilta tai hyödyntää sataman läheisyydestä löytyvät parkkialueet.