Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Strasbourg Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Strasbourg Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Strasbourg Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Strasbourg Lentokenttä
Autonvuokraus Strasbourg Lentokenttä

Strasbourg Airport (SXB) on noin 15 km länteen lounaaseen Strasbourgissa vuonna Ranskassa. On uusi juna, joka kulkee minuutin välein ja vie vain 9 minuuttia välillä lentoaseman ja Strasbourgissa.

Autovuokraamot ovat edustettuina Hertz, Sixt, Avis, Europcar ja kansallinen / CITER.

1,7 miljoonaa matkustajaa vieraili Strasbourg Airport vuonna 2007. Lentoasema palvelee noin 15 eri kansainvälistä kohdetta Euroopassa ja Pohjois-Afrikassa. On Air France, joka palvelee parhaiten kohteisiin.

On olemassa useita baareja ja kahviloita lentoaseman sekä kaksi ravintolaa, jossa tarjoillaan paikallisia erikoisuuksia. Kun se tulee kauppoihin, koska ovat verottomia ja myy paikallisia tuotteita kutsutaan Découvrir l’Alsace ”. Muita palveluja ovat langattomat Internet-kokous-ja konferenssikeskus, ATM ja matkatoimistot. Lähimmät hotellit ovat hotellin Père Benoît ja Ibis Strasbourg Aeroport.