Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Montauban

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Montauban sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Montauban miniopas

Autovuokraamo Montauban

Autonvuokraus Montauban

Montauban on kaupunki Etelä-Ranskassa , 50 kilometriä pohjoiseen Toulouse .Montauban on pääoman osaston Tarn-et-Garonne. Noin. 56000 asukkaat asuvat kaupunki sijaitsee Tarn-joen. Montauban on rautateiden risteyksessä.

Perustettu vuonna 1144 kuin linnoitus ja on yksi Ranskan vanhimpia. Montauban oli yksi hugenotit Secure sivustoja. Toisen maailmansodan aikana Leonardo da Vincin Mona Lisa on piilotettu täällä vähän aikaa. Montauban on museo, Musée Ingres, tunnettu teoksia taidemaalari Ingres ja JA kuvanveistäjä A. Bourdelle, niin kaupunki.Museo sijaitsee itään sillan Pont Vieux vuodesta 1335 Muita nähtävyyksiä ovat katedraali yksi Ingresin mestariteos, ja St Jacques kirkko 1400-1500-luvulla, ja kahdeksankulmio.   Kaupungissa on myös historiallinen museo ja markkinat paikallisia herkkuja.

Lähin lentokenttä on Toulousen Blagnac , noin 44 kilometrin päässä Montauban.

Suomi