Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Bastia

Bastian kaupunki on suosittu kohde sekä liike- että lomamatkoille. Koska se on Ranskalle kuuluvan Korsikan saaren toiseksi suurin kaupunki, on siellä monia turistinähtävyyksiä. Jos aiot majoittua kaupungissa useampia päiviä, saatat tarvita autonvuokrauspalveluita, etenkin jos sinulla on tiukka aikataulu. Vuokra-auto tarjoaa sinulle mukavuutta: pääset määränpäähäsi omassa tahdissasi silloin, kun haluat. 

Bastia-opas

Bastia
Autonvuokraus Bastia

Bastian satamakaupunki sijaitsee Korsikan saaren koillisosassa, ja sieltä on näkymät Italiaan. Strategisen sijaintinsa vuoksi se on ollut historiansa ajan tärkeä armeijan tukikohta. Bastian kaupunki koostuu Terra Vecchiasta (vanhakaupunki) ja Terra Nuovasta (yläkaupunki). Vanhakaupunki rakennettiin sataman ympärille, kun taas yläkaupunki on Bastian eteläpuolella. Kaupunginosia koristavat kauniit näytteet menneestä arkkitehtuurista. Kapeat kadut luovat seikkailun tuntua ja jännitystä siitä, mitä edessä mahtaakaan olla. Bastian lähellä olevia kaupunkeja ja kyliä ovat esimerkiksi Ville-di-Pietrabugno, San-Martino-di-Lota ja Furiani. 

Kaupungin pohjois- ja eteläosista löytyy myös modernia arkkitehtuuria. Noin 17 neliökilometrin alueelle levittäytyvä Bastia on kotipaikka taiteelle ja suurille kulttuuri- ja historiatapahtumille. Kulttuuri ja historia ovat esillä ympäri vuoden festivaalien ja urheilutapahtumien kautta. Bastian modernia kulttuuria ovat muokanneet erimaalaiset vallanpitäjät, kuten genovalaiset, englantilaiset ja ranskalaiset. Siksi ei olekaan yllättävää, että 1600-luvulla juhlitut uskonnolliset veljeskunnat ovat alueella edelleen suosittuja. 

Bastian uskonnollisiin perinteisiin kuuluvat esimerkiksi Ihmeiden Musta Kristus- ja Marian taivaaseenottamisen -kulkueet. Näihin tapahtumiin osallistuvat ihmiset ympäri Korsikaa. Juhlista tärkein on kuitenkin Settimana Santa. Tätä pyhää viikkoa vietetään pääsiäisen aikaan. Ihmiset marssivat uskonnollisissa kulkueissa aina palmusunnuntaista pitkäperjantaihin merkiksi Kristuksen kuolemasta ja ylösnousemuksesta. 

Nämä juhlat tarjoavat vierailijoille mahdollisuuden kokea Korsikan kulttuurin ja uskontoelämän parhaimmillaan. Voitkin siis kokea ikimuistoisen elämyksen, jos ajoitat matkasi festivaalien aikaan. Bastian väkiluku on hiukan yli 40 000. Asukkaista 54 % on miehiä ja 46 % naisia. Suurin osa tämän hienon kaupungin asukkaista on iältään 30–60 vuotiaita. Väestön vuotuisen kasvuvauhdin ollessa noin 0,08 % väestötiedot eivät tule todennäköisesti muuttumaan hetkessä. 

Tutustu alueeseen vuokra-autollasi

Bastiassa on monia nähtävyyksiä. Saint Nicolas -aukio on loistava aloituspaikka kiertoajelulle. Lähellä merta sijaitsevalla aukiolla on runsaasti avointa tilaa ja kauniita puita. Bastialaiset tapaavat aukiolla rentoutuakseen, syödäkseen yhdessä ja pitääkseen hauskaa. Aukio on kaikille avoin ja siellä järjestetään monia tapahtumia, kuten lokakuussa pidettävät vuosittaiset Salon du Chocolat -suklaamessut. 

Jos olet onnekas, pääset nauttimaan aukiolla paikallisista musiikkikonserteista. Aukiolla järjestetään joka sunnuntai myös kirpputori, josta voi ostaa antiikkia ja keräilyesineitä. Kannattaa pysäköidä auto lähelle aukiota ja kiertää Terra Vecchia -alueella. Vierailun arvoisia paikkoja ovat muun muassa linnoitus ja kuvernöörien palatsi. Kapeiden kujien takia alueella ajaminen on haasteellista, mutta kaupunginosa on ehdottomasti vaivan väärti. 

Pääset näkemään kaunista muinaista arkkitehtuuria ja kokemaan rauhan tunteen seesteisillä kaduilla, kun auringonsäteet osuvat värikkäisiin seiniin ja luovat ihanan ilmapiirin. Voit myös nauttia paikallisista ruuista kaupungin kahviloissa. Voit tutustua myös Romieun puutarhaan, vanhaan satamaan sekä Pyhän Marian katedraaliin. Lomastasi tulee täydellinen, jos ajat Plage de Loton ja Plage de Saleccian hiekkarannoille nauttimaan uimisesta ja erilaisista vesiurheilulajeista. 

Lentokenttä

Bastian lennot laskeutuvat Aéroport de Bastia-Porettan lentoasemalle. Se sijaitsee 20 kilometriä kaupungista etelään. Voit vuokrata auton helposti lentokentältä. Voit halutessasi joko ajaa itse tai vuokrata kuljettajan, joka vie sinut hotelliisi. Suosituimpia matkakohteita Aéroport de Bastia-Porettalta ovat esimerkiksi Pariisi, Nizza ja Marseille

Lentokentän kansainvälisiä autovuokraamoita ovat muun muassa Budget, Sixt, Europcar, Auto Europe ja Hertz. Mikä parasta, voit varata auton näiltä yrityksiltä jo ennen saapumistasi. Koska näillä autovuokraamoilla on vuosien kokemus liiketoiminnasta, voit luottaa siihen, että saat heiltä tarpeitasi vastaavaa palvelua. 

Voit tutustua myös paikallisten yritysten, kuten Ada Corsican tarjontaan. Älä suotta kiirehdi yritystä valitessasi. Vertaa hintoja, ajoneuvotarjontaa sekä vuokrausehtoja kaikessa rauhassa ennen sopimuksen allekirjoittamista. Tarkista myös auton kunto ja varmista ennen sopimuksen allekirjoittamista, että autossa on kaikki sopimuksessa kuvatut ominaisuudet. 

Liikenne

Bastian tiet ovat yleisesti ottaen hyvässä kunnossa, ja voit odottaa ajamisen olevan sujuvaa. Sinun ei tarvitse huolehtia isoista ruuhkista, koska liikennettä on kohtuullisesti. Lautalta ruuhka-aikana poistuvat matkustajat voivat kuitenkin aiheuttaa pieniä ruuhkia. Yritä välttää ajamista ruuhka-aikoina ja anna aikaa liikenteelle rauhoittua. 

Pidä silmällä teiden varsilla ilmoitettuja nopeusrajoituksia. Jos rikot niitä, sakot voivat tehdä loven matkabudjettiisi. Huomioi myös, että kaupungissa on sekä maksullisia että ilmaisia pysäköintialueita. Pysäköimällä auton tänne voit jatkaa kaupunkiin tutustumista kävellen.