Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Bastia

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Bastia sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Bastia miniopas

Bastia

Autonvuokraus Bastia

Satamakaupunki Bastian sijaitsee Koillis rannikolle saarella Korsika Välimeren ja on 43580 asukasta.Kaupunki sijaitsee Ranskan valtiovarainministeriön Haute-Corse, että jalka niemen Cap Corse. Bastia on turistipyydys liikenteelle kesällä, ja on lauttayhteyksiä useita satamia Etelä-Ranskassa .Bastia on sanottu olevan yksi kauneimmista kaupungeista Korsikan ja on paljon tarjottavaa matkailijoille – varsinkin historian ja taiteen.

Joitakin kuuluisimpia nähtävyyksiä ovatLa Citadelle – kaupungin hallitseva linnoituksen 1381 – sijaitsee kukkulalla, josta kauniit näkymät yli vanhan sataman, Palais des Gouverneur – linna vuodelta 1380 ja St. Jean Baptiste kirkon puolivälistä 1600-luvulla.

Lisäksi suuri aukio ”Place Saint Nicolas” keskellä suosittu kohtauspaikka – joka on myös listattu patsas Napoleon. Joka sunnuntai aamu kirpputori pidetään täällä, joka on hyvin suosittu sekä turistien ja paikallisten.

Bastia on tyypillinen Välimeren ilmasto, jossa vuotuinen keskilämpötila on 15,5 astetta. Lisäksi kaupunki on 340 aurinkoista päivää vuodessa. Tämä – yhdistettynä monia kauniita hiekkarantoja – Bastia tehdä suosittu seaside resort.

Lähin lentokenttä – L’Aéroport de Bastia Poretta – sijaitsee 16 km etelään Bastian keskustassa.

Suomi