Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Korsika

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Korsika sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Korsika miniopas

Autovuokraamo Korsika
Autonvuokraus Korsika

Korsika on saari Välimerellä, Pohjois- Sardinia. Saari on jaettu kahteen ministeriöt. Haute-Corse ja Corse-du-Sud, jossa pääoma on Ajaccio. Yhteensä 272000 asukkaat asuvat saarella. Etäisyys manner-Italian on 80 kilometriä. On laivayhteydet Ranska NizzaMarseille ja Toulon, ja Italian Genovassa, Livorno, Savona,Napolin ja Sardinian.

Saaren väestö on alun perin italialaista alkuperää ja puhu Italian murretta. Eli saari kuului Genovan 1300, kunnes se myytiin Ranskaan 1768. Korsika on ehkä parhaiten tunnettu Napoleon Bonaparten synnyinpaikka. Ei vähiten, saari on tunnettu kauniista rannoista. Täällä kävijät voivat sukeltaa, purjehtia tai aurinkoa rannoilla. He voivat myös nauttia patikoimaan Grande RANDONNEE aikana. On mahdollista lähteä matkalle Sardiniaan etelässä. Korsika on Välimeren ilmasto, jossa vuotuinen keskilämpötila on 17-18 ° C.

Saarella on neljä lentokenttää kaupungeissa AjaccionBastianCalvin ja Figarin.