Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Montpellier

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Montpellier sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Montpellier miniopas

Montpellier

Autonvuokraus Montpellier

Montpellier sijaitsee Etelä-Ranskassa , vain 10 km päässä rannikolta Välimerelle, ja se on tärkein kaupunki Ranskan ministeriön Hérault ja Languedoc-Roussillon.Montpellier on 8. suurin kaupunki Ranskassa 244500 asukasta (2004), ja se sijaitsee kahden joen – Lez ja Masson.

Montpellier on perustettu vuonna 985 eKr. Kr. Ja tänään on ominaista sekä historiallisia rakennuksia keskiajalta ja moderni arkkitehtuuri.

Historiallisessa keskustassa – ”Ecusson” – sen viehättävä kapeat kadut ja pienet kaupat ovat näkemisen arvoisia, ja Saint Pierre Cathedral 1500-luvulla.

”Place de la Comédie” on kaupungin suurin ja keskeisin paikka, ja täällä on myös ”Opera Comédie – kaupungin oopperatalo vuodelta 1888.

Merkittävä matkailukohde on Musée Fabre Montpellier – yksi suurimmista taidemuseoiden maassa – ja 800 näytteillä maalauksia, joita eurooppalaiset taiteilijat vuosina 1500 ja 1700. Museossa on myös näyttely veistoksia ja keramiikkaa.

Kaupungissa on oma lentokenttä – Aéroport Montpellier Méditerranée – joka on 7 km kaakkoon keskustasta.

Suomi