Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Arles

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Arles sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Arles miniopas

Autovuokraamo Arles
Autonvuokraus Arles

Arles on kaupunki Etelä-Ranskassa, 70 km luoteeseen Marseille. Kaupunki sijaitsee Rhône Delta, on pääoman osaston Bouches-du-Rhône. Noin. 53000 asuvat Arles.

Arles on tunnetuin paikka, jossa maailmankuulu taidemaalari Vincent van Gogh joitakin hänen tunnetuimpia maalauksia, kun hän asui täällä. Arles historia juontaa juurensa vuoteen 700 eKr. Kr. Kun kaupunki oli tärkeä Gallo-roomalainen kaupunki.   Kaupungissa on monia muistoja roomalaisten aikakaudella, mukaan lukien roomalainen amfiteatteri, jossa on tilaa 25000 katsojaa. Se on palautettu täällä vierailijat voivat nähdä härkätaisteluissa ja teatteriesityksiä. Arles on myös rauniot Roman temppeli, jossa Venus päässä Arles (Louvre) löytyi. Myös romaaninen katedraali St. Trophime joka alkoi vuonna 606, kuuluisa veistoksia 1100. Monet kaupungin nähtävyydet ovat Unescon maailman kulttuuri-ja luonnonperintöä. Arles on vuosittain Photography Festival.

Nimes lentokentälle on henholdsvis20 kilometrin päässä Arles, Avignon-Marseille 33 54 km.