Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Marseille

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Marseille sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Marseille miniopas

Marseille

Autonvuokraus Marseille

Marseille – ja 852395 asukasta (2007) – on Ranskan toiseksi suurin kaupunki.Kun koko pääkaupunkiseudun väkiluku lähes kaksinkertaistui (noin 1,6 miljoonaa euroa).Kaupunki sijaitsee maan eteläosassa, jossa Rhône-joen virtaa Välimereen, ja hallinnollinen keskus ministeriön Bouches-du-Rhône ja Provence-Alpes-Côte d’Azur.Marseille perustivat kreikkalaiset jo noin 600 eKr.Kr. – Ja näin on hyvin pitkä historia.

Tunnetuin nähtävyys Marseillessa, on kaupungin maamerkki: Basilica Notre Dame de la Garde, joka sijaitsee kukkulalla lähellä satamaa. Ei ole vanha kirkko (rakennettu 1880), mutta se on monumentaalinen – ja on myös 11 metriä korkea kullattu patsas Neitsyt Mariaa Kristus lapsi yläreunassa.

Kaupunki kuin Marseille on myös tietenkin erilaisia nähtävyyksiä tarjota. Yksi suosituimmista on Abbaye Saint-Victor (Ranskan vanhin kirkko, joka käynnistyi vuonna 400-numero), Musée des Dock Romains (edelleen satamamakasiiniksi Roman kertaa) ja perinteinen kalatorin Vieux Port (Old Port).

Muuten, monet matkailijat myös haluaa jatkaa retki pieni saari Jos, joka sijaitsee aivan kaupungin ulkopuolella. Se on itse asiassa kuuluisa linnoitus Chateau d’If, joka tunnetaan muun muassa tarinasta ”Count Monte Christo”.

Kansainvälinen lentokenttä Marseille kutsutaan Aéroport Marseille Provence, ja se on 27 km luoteeseen kaupungin.

Suomi