Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Toulouse Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Toulouse Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Toulouse Lentokenttä miniopas

Toulouse Lentokenttä
Autonvuokraus Toulouse Lentokenttä

Toulouse Blagnac Airport (TLS) sijaitsee 6.7 km päässä Toulouse. Bussit Toulouse pysähtyy Hall C joka 20 minuuttia ja matka kestää 20 minuuttia. Sekä auto että yritykset Ada, Avis, Budget, Hertz, National CITER   ja Sixt tarjoaa autonvuokrausta lentoasemalla.Kahdesti päivässä on myös valmentaja Andorra, jolla on oma lentokenttä.

Vuonna 2009 6.277.386 matkustajat lentoasemalla. Toulouse Blagnac lentoasema palvelee noin 20 lentoyhtiöt, jotka tarjoavat suoria lentoja 80 kohteeseen, ja niistä noin puolet on kansainvälisiä. Lentokenttä kuuluu kolme salia, vuonna 2010, uusi sali D avautuu.

Toulouse Blagnac Airport on 9 ravintolaa ja baaria, sekä 9 eri liikkeissä, joissa muun muassa ostaa paikallisia tuotteita. Myös liike-elämän keskus. Toulouse Blagnac Airport Hotel sijaitsee 5 minuutin matkan päässä lentokentältä.