Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Brest

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Brest sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Brest miniopas

Brest
Autonvuokraus Brest

Brest sijaitsee luoteisosassa Ranska – Bretagnessa.Kaupunki kuuluu ministeriön Finestere ja on 144548 asukasta (2006). Siitä lähtien 1600-luvulla, on ollut sotilaallinen laivastotukikohta täällä. Nykyään sitä käytetään NATO. Brest on myös tärkeä kaupan ja teollisuuden kaupunki.

Yksi nähtävyyksistä on Pont de Recouvrance – pystysuora hevebro Penfeld joen yli, on rakennettu vuonna 1854. Se yhdistää tärkeitä kulttuurisia ja historiallisia kadulla Rue de Siam kanssa piirin gallona Tier Recouvrance. Molemmat muistomerkit ovat vastakkain eri puolilla jokea Penfeld – ja molemmat talot historiallinen museo yksiköt.

Muuten kaupunki on useita muita nähtävyyksiä tarjota: merenkulun Discovery Center Océanopolis, kasvitieteellinen puutarha konservatoriossa Botanique National de Brest ja taiteen museo ”Musée des Beaux-Art.

On useita alueita kaupungin hienoja rantoja, jotka houkuttelevat sekä paikalliset että matkailijat. Myös mielenkiintoisia luolia ja karut kalliot, on täällä, ja lisäksi uinti, tarjoamme myös aktiviteetteja, kuten purjehdusta ja kalastusta.

Lähin lentokenttä on Aéroport Brest Bretagne sijaitsee aivan kaupungin ulkopuolella.