Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Bergerac Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Bergerac Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Bergerac Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Bergerac Lentokenttä
Autonvuokraus Bergerac Lentokenttä

Bergerac Périgord Dordogne Airport (EGC) sijaitsee 3 kilometriä etelään-kaakkoon Bergerac. Ei ole mitään julkista liikennettä välillä Bergerac ja lentokentälle.Autovuokraamot, jotka ovat läsnä ovat Alamo, Avis, Budget, Europcar, Hertz, National ja Ucar.

Bergerac lentokentälle kävi noin 300000 matkustajaa vuonna 2009.Se on tarjolla lähinnä halpalentoyhtiöiden, kuten Ryanair ja Flybe, ja hyvin suuri osa kansainvälistä kohdetta mennä Englantiin.

Lentokentällä on baari / ravintola.