Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Biarritz

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Biarritz sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Biarritz miniopas

Biarritz

Autonvuokraus Biarritz

Biarritz sijaitsee Ranskan Atlantin rannikolla – erityisesti Biskajanlahdella lähellä rajaa Espanja .Hallinnollisesti kaupunki kuuluu ministeriön Pyrénées Atlantique alueella Aquitaine. Biarritz, joka on 26690 asukasta (2006), on myös osa historiallista ”Baskimaa”, joka kattaa laajemman alueen molemmin puolin Ranskan ja Espanjan rajalla.

Biarritz tunnetaan ennen kaikkea kylpylä ja lomakeskus, ja hotelli-rannoille on ylellinen tunnelma. Täällä on myös paratiisi surfers.

Useat nähtävyydet liittyvät kantansa merellä. Tämä pätee. suosittu Musee de la Mer, jossa on 24 altaat (myös hait ja tiivisteet). Kaupungissa on myös erikoisempia nähtävyyksiä kuten oman suklaamuseo (Musée de suklaapuoti) ja Aasian taidemuseo (asiatica), joiden teoksia Intian , Nepalin, Tiibetin ja Kiinan.

Lähin lentokenttä on Biarritz-Anglet Aéroport-Bayonne, joka on muutaman kilometrin päässä itään keskustasta.

Suomi