Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Biarritz

Suunnitteletko lomaa Biarritzissa? Suosittelemme sinua ensitöiksesi kääntymään autonvuokrauspalveluiden puoleen, sillä vuokra-auton avulla liikut ympäri kaupunkia vapaasti ja tutustut kohteeseen omaan tahtiisi. Löydät useita autonvuokrauspalveluita sekä lentokentältä että kaupungin läheisyydestä. 

Biarritz-opas

Biarritz
Autonvuokraus Biarritz

Biarritz sijaitsee Ranskassa, ja ennen kuin Napoleon III vuoden 1854 jälkeen teki kaupungista muodikkaan, oli Biarritz alun perin pieni kalastajakylä. Historiallisesti sitä, että tästä kaupungista tuli suosittu talvikohde, voi kiittää ennen kaikkea brittejä. Kuningatar Viktorian, Espanjan Alfonso XIII:n ja Edvard VII:n vierailujen ansiosta kohteesta tuli tunnettu resorttien kuningattarena ja kuninkaiden resorttina. Biarritzista onkin kehittynyt erinomainen turisti- ja nähtävyyskohde. Biarritzin läheisiin kaupunkeihin kuuluvat espanjalaiset kaupungit San Sebastian, Vitoria ja Bilbao

Lounais-Ranskan majesteetillinen merenrantakaupunki, jonka väkiluku on yli 25 000 asukasta, on varsinainen turistien suosikkinähtävyys ja merkittävä lainelautailukohde. Vieraillessasi Biarritzissa pääset tapaamaan paikallisia ja tuntemaan itsesi tervetulleeksi ja olosi kotoisaksi. Nauti ihanan rauhallisen merenrantakohteen vaihtelevista maisemista ja rannoista unohtamatta luksushotelleja, jotka ovat peräisin kaupungin loistoajoilta. 

Kylmimpinä päivinä lämpötila Biarritzissa voi laskea alle +10 asteen. Kokeaksesi kaupungin kylmimmän kauden matka tulee tehdä joulu–tammikuussa. Kaupungin korkeimmat lämpötilat sen sijaan mitataan kesä–elokuun välillä, ja kuumimmillaan päivälämpötila kohoaa +25 asteeseen. Varmistaaksesi itsellesi parhaan mahdollisen matkakokemuksen ja ottaaksesi kaiken irti Biarritzin lomastasi, suosittelemme vierailemaan kaupungissa lämpimämpänä kautena. 

Biarritzissa lomailusta voi tehdä unohtumattoman kokemuksen monilla eri aktiviteeteilla. Voit esimerkiksi vierailla paikallisissa ravintoloissa ja nautiskella baskilaisen keittiön erikoisuuksista, surffailla Biarritzin rannikolla, katsoa auringonlaskua ”Grande Plagella” tai täyttää nähtävyyskiintiön tutustumalla historiallisiin monumentteihin. Kaupungin nähtävyystarjonta on loputon, ja vierailustasi kohteessa tulee epäilyksettä jännittävä ja ikimuistoinen. 

Tutustu kohteeseen vuokra-autolla

Biarritzissa voit tutustua moniin eri nähtävyyksiin. Yksi kaupungin jännittävimmistä kohteista, jossa jokaisen lomalaisen on vierailtava, on Ranskan luonnonkauniimpiin nähtävyyksiin lukeutuva ”Phare de Biarritz”. Se sijaitsee Anglet’ssa meren äärellä ja tarjoaa loistavan näköalan sekä merelle että kaupunkiin. Arvioitu matkustusaika ja etäisyys vuokra-autolla lentokentältä Phare de Biarritziin Boulevard du BAB -tien kautta ovat noin 9 minuuttia ja 4,8 kilometriä. 

Voit hyödyntää vuokra-autoa myös matkustaaksesi ”City Ocean” -merimuseoon. Jos olet virtuaalitodellisuuden fani, tulet nauttimaan tästä nähtävyydestä erityisen paljon, sillä museo pitää sisällään mielenkiintoisia ja interaktiivisia virtuaalitodellisuutta hyödyntäviä osastoja. Halutessasi vierailla City Ocean -museossa vuokra-autolla pääset noin 3,8 kilometrin päässä sijaitsevaan kohteeseen lentokentältä alle kymmenessä minuutissa Boulevard Marcel Dassault’ta pitkin. 

Biarritzissa voit käydä lukuisissa ravintoloissa, ja mieltymyksistäsi riippuen voit nauttia sekä paikallisen että kansainvälisten keittiöiden antimista. Yksi suositelluista ravintoloista on Halle Darlassa sijaitseva ”Nahia Restaurant”, jonka etäisyys lentoasemalta on noin 1,6 kilometriä ja arvioitu matkustusaika kentältä vuokra-autolla vain 3 minuuttia. Muita suosittuja ravintoloita ovat esimerkiksi ”Restaurant L’Impertinent”, ”Le Bistrot Gourmet” ja ”L’Entre Deux”. 

Lentokentät

Itse Biarritzissa on vain yksi lentokenttä, mutta kaupungin läheisyydessä sijaitsee useita muita lentokenttiä. Lentoasema tunnetaan nimillä Aéroport de Biarritz ja Biarritz Airport (BIQ), ja vuosittain 1 400 000 matkustajan kapasiteetin kattava kenttä pitää sisällään kaksi kiitorataa ja seitsemän lähtöporttia. Biarritzin lentokentältä voit matkustaa vaivattomasti lukuisiin Euroopan kaupunkeihin. Suosituimpia lentokohteita Biarritzin lentokentältä ovat reitit Pariisiin, Lyoniin ja Brysseliin. 

Lisäksi voit vierailla lentokentän verkkosivuilla ja tutustua täydelliseen lentoaikatauluun. Halutessasi voit varata lennon mihin tahansa saatavilla olevista kohteista. Näin sinulle jää enemmän aikaa nauttia ajastasi tässä kauniissa kaupungissa huolehtimatta käytännön asioista. 

Toinen mielenkiintoinen seikka on, että lentokentällä toimii monia autonvuokrauspalveluita, joiden joukosta löydät muun muassa yritykset Tripndrive, Sixt, Enterprise ja Europcar. Minkä tahansa vuokrauspalvelun valitsetkin, saat juuri omia tarpeitasi vastaavan auton kaupunkimatkailuun. 

Liikenne

Biarritzissa matkaillessasi tulet nauttimaan toimivasta tieverkostosta. Ajellessasi vuokra-autolla voit myös iloita teiden erinomaisesta kunnosta ja matkustamisen helppoudesta. Biarritzissa ajaessa tulee kuitenkin noudattaa lakeja, kuten nopeusrajoituksia, jotka on asetettu moottoritiellä 110 kilometriin tunnissa ja 100 kilometriin tunnissa teiden ollessa liukkaita. Maanteillä vastaava rajoitus on 90km/h ja märällä kelillä 80km/h. 

Majoituspaikastasi riippuen voit valita useiden eri pysäköintivaihtoehtojen joukosta. Voit valita joko lyhytaikaisen tai pitkäaikaispysäköinnin matkasuunnitelmiesi perusteella. Pysäköintimahdollisuuksiin kuuluvat muun muassa ”Halles Clemenceau”, ”Sainte Eugénie” ja ”Gare Du Midi” -pysäköintialueet.