Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Pau

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Pau sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Pau miniopas

Pau
Autonvuokraus Pau

Pau (n. 80000 asukasta) sijaitsee Lounais- Ranskassa – departementissa Pyrénées-Atlantiques, joka kuuluu Aquitaine alueeseen.Kaupunki sijaitsee kukkulalla, ja kadulta ”Boulevard des Pyrénées” Pau on upea panoraamanäköala vuoristoon Pyreneillä.

Pau on tunnetusti hyvä talvi kohde, mutta myös useita muita nähtävyyksiä. Aivan vanhankaupungin on Château de Pau on nyt museona ja historiallisena muistomerkkinä ja erityisen hieno kokoelma kuvakudosten. Linna oli kuninkaan asuinpaikka Henri IV (Ranskan kuningas ja Navarra). Kaksi linnan torni on peräisin 1100 ja tärkein torni 1300. Vieressä linna on kaunis puisto.

Muita nähtävyyksiä: taidemuseo ”Musée des Beaux Arts, Musée Bernadotte – syntymäkoti Jean-Baptiste Bernadotte (joka kruunattiin Ruotsin ja Norjan 1818), Palace Beaumont 1800-luvulta lähtien (joka on nyt Convention Center) ja vuoristorata Pau.

Lähin lentokenttä on Aéroport Pau-Pyrénées, joka on 7 kilometriä luoteeseen keskustassa. Lentokentällä on säännöllisiä lentoja PariisiinLyon ja Lontoossa.