Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Laon

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Laon sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Laon miniopas

Autovuokraamo Laon
Autonvuokraus Laon

Laon on kaupunki 45 km luoteeseen Reims ja 200 km koilliseen Pariisista. Laon on pääoman osaston Aisne, Picardien piirissä. Noin. 26000 asukkaat asuvat kaupallinen Laon.

Laon sijaitsee strategisesti korkeus Pariisin altaassa ja linnoitettiin jo Rooman ajoista, jolloin kaupunki kulki nimellä Laudunum. Laon sai kuninkaan oleskelun 900-luvulla. Yksi kaupungin tärkeimmät rakennukset, löydämme kauniin Notre Damen katedraali, joka aloitettiin vuonna 1155 Sen pitäisi olla yksi Ranskan hienoimmista goottilaiset katedraalit. Vuonna Laon on myös Saint-Martin kirkko, rakennettu 1100-1300-luvulla, kahdeksankulmainen temppeli Herran kappelin 1100, joka nyt taloa taiteen museo, ja piispan palatsi 1100, joka toimii oikeuden palatsi. Laon on automaattinen köysiradat, Poma 2000, joka yhdistää ylä kaupungin historialliseen keskustaan, jossa alaosa Laon.

Lähin lentokenttä on Reims-Champagne, 42 kilometrin päässä Laon keskustasta.