Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Rennes

Jos haluat seuraavalla lomamatkallasi viettää aikaa Rennesissä, haluat varmasti myös nauttia reissun jokaisesta hetkestä. Tällöin auton vuokraaminen voi olla kätevä ratkaisu. Sinun ei tarvitse huolehtia autonvuokrauspalveluiden laadusta, sillä kaupungissa on useita huipputason autovuokraamoja, joista valita. Tämä artikkeli perehtyy parhaisiin nähtävyyksiin ja autonvuokrausvaihtoehtoihin, joista on apua onnistuneen loman suunnittelussa. 

Opas Rennesiin

Rennes
Autonvuokraus Rennes

Rennes on Bretagnen alueen pääkaupunki Ranskassa. Sen historia ulottuu yli 2 000 vuoden päähän, jolloin kohde oli muinaisen Bretagnen herttuakunnan suurimpia kaupunkeja. 1950-luvun alusta lähtien Rennes on kehittynyt merkittäväksi kaupungiksi. Kasvua on siivittänyt etenkin nykyaikaisen teollisuuden kehitys ja yleistynyt maalta kaupunkiin suuntautunut muutto. Vahvan nousukauden ansiosta Rennesistä tuli nopeasti koti yli 250 000 Bretagnen asukkaalle. Viimeisen 40 vuoden aikana kaupunki on kehittynyt viestintäkeskukseksi, joka voi ylpeillä huipputason teknologiateollisuudellaan. 

Rennesin asukasluku on sittemmin jatkanut kasvuaan vakaasti, ja vuonna 2015 väkiluku oli jo yli 720 000, mikä tekee siitä Ranskan kymmenenneksi asutuimman kaupungin. Myöhemmin vuonna 2018 L’Express-kuvalehti nimesi Rennesin Ranskan elinkelpoisimmaksi kaupungiksi. Kaupunki on jaettu 12 kaupunginosaan, joita ovat muun muassa ”Le Blosne”, ”Cleunay-Arsenal-Redon”, ”Francisco Ferrer-Landry-Poterie”, ”Maurepas-Patton-Bellangerais”, ”Le Center, Brequigny”, ”Sud Gare” ja ”Saint-Martin”. Ranskan suurimman naisvankilan lisäksi Rennesissä on myös Ranskan kahdeksanneksi suurin yliopistokampus. 

Kaupungin vanha keskusta on rakennettu kukkulalle, jonka johdosta sen eteläpuoli on pohjoispuolta alempana. Kohde sijaitsee Vilaine- ja Ille-jokien yhtymäkohdassa, Euroopan Atlantin kaaressa. Rennesin kehätietä ympäröi lisäksi merkittävä luonnolle onnistettu urbaani vihervyö. Kaupungissa vallitsee valtamerellinen ilmasto, ja sademäärä on vähäisempi verrattuna Bretagnen länsiosiin. Rennesissä voidaan nauttia auringonvalosta yhteensä noin 1 700–1 850 tuntia vuosittain. 

Rennesiä ympäröivät loistokkaat lähiöt ja kaupungit. Ympäriltä löytyvät ”Saint-Erblon”, joka sijaitsee 7,8 kilometriä kaakkoon, ”Les Gaudinais” on 6,7 kilometrin päässä koilliseen ja ”Saint-Jacques-de-la-Lande” 3,1 kilometrin päässä lounaaseen. Kaupungissa on ennennäkemättömän monipuolista kulttuuriperintöä. Tulet ihastumaan Rennesin lukuisiin, huippuluokan arkkitehtuuria edustaviin rakennuksiin, jotka vievät vierailijan mahtavalle läpi vuosisatojen kuljettavalle matkalle. 

Tutustu kohteeseen vuokra-autollasi

Rennesissä on lukuisia paikkoja, joissa voit vierailla kätevästi vuokra-autolla. Vain noin kymmenen minuutin ajomatkan päästä löydät ”Jardin du Thaborin” luonnonkauniin puiston, jossa on muun muassa trooppisia, eurooppalaisia ja afrikkalaisia puita ja eri ruusulajikkeita sisältävä botaaninen kokoelma. Lisäksi puutarhassa on satoja pieniä aratteja ja undulaatteja. Kaikki tämä yhdistettynä muihin koristekukkiin ja harvinaisiin kasveihin tekevät alueesta mielenkiintoisen nähtävyyden kaikille kasvitieteestä kiinnostuneille matkailijoille. 

Rennesin kaupunki esittäytyy ylpeästi myös taide- ja kulttuurikohteena. Kaupungista löytyy kuvataiteen museo, joka sijaitsee entisessä Rennesin yliopiston salissa osoitteessa 20 Quai Emile Zola. Museolla on loistava kokoelma merkittävien taiteilijoiden, kuten Veronesen, Chardinin, Rubensin ja Picasson, maalauksia. Museon tunnetuimpiin öljyvärimaalauksiin lukeutuu Georges de la Tourin ”The Newborn Child” -teos. Bretagnen museosta löytyy myös kulttuurikeskus ”Les Champs Libres”. Se on täysin uusi rakennus, jossa on kolme pysyvää näyttelyä. Tiloissa järjestetään usein väittelyitä, näyttelyitä sekä foorumeita. 

Vuokra-autolla ajamisen ohella kannattaa pysähtyä herkuttelemaan jossakin Rennesin huippuluokan ravintoloista. Esimerkiksi osoitteessa 21 Avenue Jean sijaitseva ”Le Galopin” tarjoaa vanhanaikaista pariisilaista viehätystä. Tämä huippuluokan brasserie tarjoilee paikallista kalaa sekä jännittävän menun, joka sisältää yksityiskohtaisen viinilistan. Pääset nauttimaan perinteikkään lämpimästä vastaanotosta sekä erinomaisesta palvelusta. Rennesissä on tarjolla myös runsaasti hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia majoitusvaihtoehtoja. Voit viettää yösi esimerkiksi ”Mercure Centre Parlementissä”, joka on vain yksi tarjolla olevista laadukkaista hotelleista. 

Lentokentät

Rennes-Saint-Jacquesin lentokenttä (RNS) sijaitsee noin viiden kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Kentälle pääsee halpalennoilla esimerkiksi Ison-Britannian kaupungeista ja Suomesta reittilennoilla Euroopan suurkaupunkien kautta. Tunnin ajomatkan päässä sijaitsevalle Saint-Malon lentokentälle (DNR) pääsee niin ikään edullisesti. 

Rennes-Saint-Jacquesin lentokentältä (RNS) voit lentää muihin isoissa kaupungeissa sijaitseviin turistikohteisiin, kuten esimerkiksi ”Saint-Herblainiin”, joka sijaitsee 96,4 kilometrin päässä, ”Lavaliin” 68,1 kilometrin päähän, noin 98,6 kilometrin päässä sijaitsevaan ”Rezeen” tai ”Saint-Nazaireen”, jonne matkaa on 97 kilometriä. Rennesin kausikohteita ovat muun muassa Frankfurt, Palma de Mallorca, Marseille ja Bastia. 

Rennes-Saint-Jacquesin lentokentältä löydät useita autovuokraamoja. Suurin osa niistä tunnetaan erinomaisesta asiakaspalvelustaan ja edullisista hinnoistaan. Lentokentän autovuokraamojen joukossa ovat muun muassa Europcar, Avis, Hertz, Enterprise rent a car, Rentscape ja Sixt. Ne tarjoavat palveluitaan ympäri vuorokauden, joten yhtiöt ovat apunasi missä ja milloin sitä tarvitsetkin. Lisäksi useat vuokraamot sisällyttävät varauksiinsa ilmaisen peruutusoikeuden, joka antaa sinulle joustavuutta ja mielenrauhaa. 

Liikenne 

Pienestä koostaan huolimatta Rennesistä löytyy yksilinjainen metro, joka kulkee kaupungin läpi koillisesta lounaaseen. Lentokentälle pääsee helposti moottoriteitä pitkin. Kehätietä käyttäessä kannattaa poistua N08-uloskäynnistä kohti Saint-Nazairea, jonka jälkeen pääset lentokentälle pääteiden D34 tai D29 kautta. 

Rennes-Saint-Jacquesin lentokentällä voit parkkeerata autosi autonvuokrausyhtiön osoittamaan paikkaan tai yhteen kolmesta julkisesta paikoitusalueesta. P3-alueella on 690 paikkaa, P2:lta löytyy 70 paikkaa ja P1:sta 165 paikkaa. Kaikki kolme parkkialuetta toimivat samalla tavalla ja yhtenevällä hinnoittelulla. Rennesin tiet ovat pääosin hyväkuntoisia, ja moottoriteillä voit ajaa keskimäärin 130 km/h nopeudella.