Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Rennes

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Rennes sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Rennes miniopas

Rennes

Autonvuokraus Rennes

Rennes sijaitsee Luoteis- Ranskassa , ja on tärkein kaupunki Bretagnen alueella ja departementissa Ille-et-Vilaine.Kaupungissa on 209600 asukasta ja se on tärkeä liikenteen solmukohta ja kulttuurikeskus.

Historiallisessa keskustassa sijaitsee mäellä, ja on säilynyt keskiaikaisia rakennuksia. Yksi kaupungin maamerkeistä – Justice Palace – rakennettu vuosina 1618-1654 tuhoutui täysin tulipalossa vuonna 1994. Justice Palace on nyt uudelleen.

Jotkin suosituimmista matkailukohteista Rennes ovat: Les Champs Libre – suhteellisen uusi kulttuurinen keskus, jossa voit löytää kirjastoista, Space Science (interaktiivisia näyttelyitä ja planetaario) ja ”Le Musée de Bretagne”. Rennes on myös taidemuseo – Le Musée de Beaux Arts maalauksia ja veistoksia 1300 ja 1800.Teokset Picasso, Gaugin, Rubensin ja Dufy ovat näyttelyssä.

Muuten puisto keskellä ”Parc du Thabor” arvoinen. Puisto on sekoitus ranskalaista ja Englanti puutarha kaunis stautuer. Tämä on myös kaupungin kasvitieteellisessä puutarhassa.

Lähin lentokenttä on Aéroport de Rennes, joka sijaitsee 5 km lounaaseen keskustasta.

Suomi