Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Le Havre

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Le Havre sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Le Havre miniopas

Le Havre
Autonvuokraus Le Havre

Le Havre sijaitsee Normandian Ranskassa, jossa joki Seine virtaa Englanti Channel.Hallinnollisesti kuuluu kaupunkiin, joka on vajaat 200000 asukasta, ministeriö Seine-Maritime alueella Haute-Normandie. Vuonna 1800 kaupunki tunnettiin lähtösatama ranskalaisten siirtolaisten jotka lähteä höyrylaiva Amerikassa.

On vain vähän vanhaa arkkitehtuuria Le Havre, joka on koska kaupunki oli raskaasti vaurioitunut liittoutuneiden miehityksen Normandian loppua kohti 2. World War II.Koko kaupunki oli sitten Uudistettu modernistisen tyylin, arkkitehti Auguste Perret – ja on nykyään UNESCOn maailmanperintökohde.

Nekin harvat säilyneet historialliset rakennukset kaupungin on useita kirkkoja – kuten Cathédrale Notre-Dame du Havre 1500-luvulla. Muutoin useita mielenkiintoisia museoita ovat mm. Musée des Beaux-Arts André Malreaux (modernia taidetta) ja Musée du Vieux Havre (dokumentointi kaupungin antiikin historia).

Lähin lentokenttä on Aéroport Le Havre-Octeville, joka sijaitsee noin. 9 km pohjoiseen kaupunkiin.