Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Pariisi

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Pariisi sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Pariisi miniopas

Pariisi

Autonvuokraus Pariisi

Ranskan pääkaupunki Pariisi on Euroopan suurin kaupunki – ainakin jos koko pääkaupunkiseudulla ovat mukana.Sen jälkeen toimi yhteensä 12 miljoonan asukkaan.Puitteissa määritellyt kaupungin rajojen vuodesta 1860 elää kuitenkin ”vain” 2,2 miljoonaa ihmistä (2007). Pariisi on Euroopan suosituin kaupunki. Noin 30 miljoonaa kävijää tänne vuosittain.

Pariisi on erillinen osasto (county) ja myös keskipiste alueen Île-de-France. Seine-joelle kahdessa osassa keskellä – Rive Gauche (Left Bank) ja Rive Droite (oikealla rannalla).

Se voi tehdä hyvin pitkän luettelon kaikista Pariisin nähtävyyksiin. Yksi tunnetuimpia ovat Eiffelin torni, Riemukaari, Notre Damen kirkko ja Sacré Coeur, Invalides Dome, Pantheon ja paraati Champs-Elysées. Ja kaupungin monet museot, taidemuseot Louvre ja National Museum of Modern Art Pompidou-keskuksen suosituimmista.

Muuten viehättävä Latin Quarter vasemmalla rannalla ja taiteilijan neljäsosaa Montmartren kukkulan (lähellä Sacré Coeur) suosittu pyhiinvaelluskohde – ja yksi on Pariisissa, sinun täytyy myös nauttia siitä mitä tyypillisessä pariisilaisessa kahvilassa elämää. Kanssa matkustavien lasten käynti Disneyland Resort Pariisi noin 30 km itään pääkaupunki on todennäköisesti välttää.

Pariisi on kaksi merkittävää kansainvälistä lentokenttää: Orly Airport (15 km etelään kaupungin) ja Roissy Charles de Gaulle (25 km koilliseen kaupungin)

Hinnat autonvuokraus Pariisi vaihtelee suuresti. Kannattaa olla aikaisin halvimmat hinnat. Suosittelemme tilaamista autosi mahdollisimman pian, varsinkin jos tilaat huippusesonkina joka kestää toukokuusta syyskuuhun.

Suomi