Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Saint Quentin

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Saint Quentin sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Saint Quentin miniopas

Autovuokraamo Saint Quentin
Autonvuokraus Saint Quentin

Saint-Quentin kaupungin koillisosassa Ranskan Picardien, 155 km koilliseen Pariisista.  Saint-Quentin sijaitsee joen Sommen ja Canal de Saint-Quentin. Noin. 59000 asukkaan kuuluu Saint-Quentin.

Saint-Quentin perustettiin roomalaiset, ja oli nimeltään Augusta Viromanduorum. Keskiajalla, Saint-Quentin pääkaupunki läänin Vermandois. Tällä hetkellä suuri luostari perustettiin kaupunki täällä.   Kaupungissa on tekstiiliteollisuutta, joka juontaa juurensa 1500-luvulle. Kaupungissa on useita vanhoja rakennuksia, katedraalia 1200-1400: n, joka on tunnettu veistoksia ja lasimaalauksia. Tässä on museo, jossa taidetta 1700-luvulta lähtien ja kaupungintalo peräisin 1400-luvulta. Kaupungin Champs-Elysées puisto tarjoaa hyvät mahdollisuudet promenade, ja siellä on hyviä kävelee pitkin St. Quentin kanavan. Saint-Quentin myös basilika ja palatsi, Palais de Fervaques lisäksi joitakin museoita.

Pariisi Roissy-Charles de Gaulle on lähin lentokenttä 145 km päässä Saint-Quentin keskustasta.