Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Geneva Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Geneva Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Geneva Lentokenttä miniopas

Geneva Lentokenttä

Autonvuokraus Geneva Lentokenttä

Geneven kansainvälinen lentoasema (GVA) sijaitsee 5 km pohjoiseen Geneve .Se on hyvin erikoinen lentokenttä, sillä se on sekä Ranskan ja Sveitsin osa.   Helpoin tapa päästä lentokentälle ja sieltä pois, niin Ranskan ja Sveitsin junalla.Junamatkan päässä Geneven lentokentältä kestää 8 minuuttia, ja Geneve voi matkustaa moniin eri kohteisiin Euroopassa. Auto Sveitsin osa tarjoaa Alamo, Avis, Budget, Europcar, Hertz, Holiday Auto   ja National.Avis, Europcar, Hertz ja National Car Rental yritykset ovat edustettuina ranskankielinen osa lentokentän.

Vuonna 2009 11.324.141 matkustajia kävi Geneven kansainvälinen lentoasema. Se on tärkein perusta yritysten EasyJet ja Flybaboo.

Geneven kansainvälinen lentoasema on erittäin hyvä valikoima kauppoja ja ruokailupaikkoja. On noin 50 myymälää, joista verovapaa, 9 ravintolaa ja 14 kahviloita ja baareja. Kesällä se on avoinna terassi jossakin ravintoloissa. Se on langaton internetyhteys, kokous-ja neuvottelutilat keskukset.

Suomi