Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Martigues

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Martigues sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Martigues miniopas

Autovuokraamo Martigues
Autonvuokraus Martigues

Martigues on kaupunki Etelä-Ranskassa, 30 km luoteeseen Marseille. Martigues sijaitsee departementissa Bouches-de-Rhône, lopussa Canal de Caronte ja Välimerellä. Noin. 44000 asukkaat asuvat kalasatama sijaitsee Provence-Alpes-Côte d’Azur.

Kaupunki on saanut lempinimen Venetsian Provence charmi kanavat ja sillat. Martigues on taidemuseo, Musée Ziem, maalaukset ja veistokset. Kaupungissa on myös historiallinen museo, Galerie de l’Histoire de Martigues, ja arkeologinen museo, Musée archéologique esittelyt. Vierailijat voivat osallistua opastettuja kierroksia meren Le parc meri, jossa voit oppia lisää meressä ja tärkeää suojella meren elämää. Vierailijat voivat myös osallistua toimintaan, kuten soutu, ratsastus, Saint Pierre les Martiqus, puhumattakaan vesiurheilumahdollisuuksia, kuten kalastus, melonta, purjehdus, vesihiihto ja kiteing muutamia. Kaupungissa on oma viini: Coteaux d’Aix en Provence.

Lentokenttä Aéroport de Marseille Provence ca.13 kilometriä etelään Martigues.