Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Bergerac

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Bergerac sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Bergerac miniopas

Autovuokraamo Bergerac

Autonvuokraus Bergerac

Bergerac on kaupunki Etelä-Ranskassa , 85 km itään Bordeaux .Kaupunki sijaitsee departementissa Dordogne, ja on noin. 28000 asukasta.

On olemassa useita historiallisia kohteita kaupungin lähellä. Bergerac sijaitsee aivan linnan Chateau de Tiregand keskellä viinitarhoja. Talo tulee 1800 ja on mukava puistoalue.

Bergerac oli yksi hugenotit suurissa kaupungeissa, ja meni takaisin sotien jälkeen 1500 – ja 1600-luvulla. Kaupunki on kaupan viiniä, kastanja, tryffeleitä ja tupakka.Bergerac on Wine Museum, Maison du viini, joka luotiin vuonna 1600. Täällä vierailijat voivat oppia lisää 13 alueen viinejä. Costia Museossa toimii kuvanveistäjä Constantin Costia Papachristpoulos. Myös tupakka-museo Bergerac. Se on neljä pääteemaa: löytö tupakan, tupakan sosiaalinen historiansa, tupakka ja taiteen tupakka taidetta. Sen olisi myös suuri kokoelma tupakkaa. 

Lähin lentokenttä on Roumanière lentokentälle, joka sijaitsee neljä kilometriä keskustan ulkopuolella Bergerac.

Suomi