Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Villeneuve

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Villeneuve sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Villeneuve miniopas

Autovuokraamo Villeneuve

Autonvuokraus Villeneuve

Villeneuve-Loubet on kaupunki Etelä-Ranskassa , 15 km itään Nizzan ja 22 kilometriä länteen Tinseltown Cannesissa .Kaupunki sijaitsee Välimeren rannikolla Provence-Alpes-Côte d’Azur departementissa Alpes-Maritimes. Asumme noin. 15000 asukasta.

Kaupunki on perustettu vuonna 1300 noin linnan Villeneuve, mutta arkeologiset kaivaukset osoittavat, että roomalaiset olivat alueella ennen tätä. Villeneuve-Loubet on taiteen museo ja kulinaarisia museo, omistettu Auguste Escoffier, joka pidettiin yhtenä Ranskan matkonger. Kaupungissa on myös keskiaikaisen linnoituksen alkaen 1300. Myös Provencal kylä rakennettiin uudelleen 1600-luvulla täällä. Marina Baie des Anges on lomakeskus, jossa erityinen arkkitehtuuri, joka on voittanut useita palkintoja. Rannat ovat kaupungin tärkeimmät nähtävyydet. Täällä vierailijat voivat vuokrata veneitä, vesihiihtoa, uimista, auringonottoa tai mennä purjehtimaan. On myös kursseja purjehdus täällä.

Nizza Côte d’Azur-lentokenttä sijaitsee seitsemän kilometriä itään Villeneuve-Loubet.

Suomi