Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Le Mans

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Le Mans sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Le Mans miniopas

Autovuokraamo Le Mans
Autonvuokraus Le Mans

Le Mans on kaupunki Keski- Ranskassa, 200 km lounaaseen Pariisista. Le Mans sijaitsee alueella Pays de la Loire, missä joet ja purot Sarthe Huisne tavata.Kaupunki on pääkaupunki osaston Sarthe. Väestön keskustassa on 144000, 193000 ja lähiöissä. Le Mans on tärkeä rautateiden ja risteykset.

Le Mans oli tärkeä kaupankäynnin keskus jo roomalaisten aikaan ja keskiajalla. Kaupunki on kelttiläistä alkuperää ja kutsuttiin Rooman aikoina Vindinum.   Kaupunki on ehkä parhaiten tunnettu kilparata, joka sijaitsee aivan Le Mans. Se on 24 tunnin käyty vuodesta 1923, ja se on myös automuseo radalla. Vanhassakaupungissa on St. Julien’s tuomiokirkko 1000-1200: n, joka on yksi Ranskan suurimmista katedraaleista. Vanha kaupunki on myös suuri palatsi, Palais de Comtes du Maine ja rauniot Roman kylpy 300-luvulla.

Lähin lentokenttä on Pariisin Charles de Gaulle 207 km Le Mans. On TGV-juna lentokentältä Le Mans.