Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Calvi

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Calvi sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Calvi miniopas

Calvi

Autonvuokraus Calvi

Calvi on pikkukaupunki luoteisrannikolla Ranskan saarella Korsika Välimeren kuuluvan ministeriön Haute Corse.Calvi on 5500 asukasta (2009), mutta kesällä väkiluku lisääntyy huomattavasti – kun turisteille kaupunki. On lauttayhteyksiä Nizzan kaupunkiin.

Turistit tulevat lähinnä Calvi takia kauniin valkoisen hiekkarannan tuntumassa – kun on hyvät mahdollisuudet vesiurheiluun. Merkittävä matkailukohde on historiallisella alueella Citadel. Linnoitus tässä päässä 1400: n ja sijaitsee kukkulalla – upeat näkymät yli lahden.

Sivusto toimii myös useita museoita, kirkko St. Jean Baptiste katedraali ja vanha talo, joka on sanottu olevan Kristoffer Kolumbuksen lapsuudenkoti.

Calvi on hyvä valikoima ravintoloita, baareja, kauppoja ja hotelleja, ja se isännöi vuosittain useita festivaaleja – mukaan lukien tuuli syksyllä festivaali ja jazz festivaali kesällä.

Calvi on oma lentokenttä – Aéroport International de Calvi – Sainte-Catherine. Se sijaitsee 6 km kaakkoon keskustasta.

Suomi