Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Chambery

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Chambery sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Chambery miniopas

Autovuokraamo Chambery
Autonvuokraus Chambery

Chambery on kaupunki itäisessä Ranskassa, 45 kilometriä pohjoiseen Grenoblen ja 13 kilometriä etelään Aix-les-Bains.Chambéry on historiallinen pääkaupunki Savoie osasto. 56000 asukkaat asuvat kaupungin kanssa 114000 yhteensä lähiöissä.

Chambéry on kuvattu ensin 1029 kuin Camberiacum. Kaupunki kasvoi noin linnan Chateau de Chambéry, joka on perustettu vuonna 1232. Linna vartioimaan teitä, jotka yhdistävät Burgundy, Sveitsissä ja Italiassa. Linna laajennettiin 1400-luvulla tulee oleskelun Savoia perhe. Tänään järjestetään retkiä ja konsertteja. Vuonna 1860 Chambery Ranskan ylivaltaa. Chambery on kauppapaikka ja on kahden kilometrin päässä rannalta sijaan Lue Charmettes, joka on tunnettu filosofi Rousseaun aikaa.Camberys tunnetuin maamerkki on   norsu suihkulähde, Fontaine des norsuja, vuodesta 1838.Se oli rakennettu kunniaksi Benoit de Boignes saavutuksia Intiassa.Myös luostarin Hautecombe alkaen 1135 kaupungin.

Chambéry lentoasema on alle kilometrin päässä keskustasta.