Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Marseille Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Marseille Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Marseille Lentokenttä miniopas

Marseille Lentokenttä
Autonvuokraus Marseille Lentokenttä

Marseille Provence Airport (MRS) sijaitsee 27 km päässä Marseille on Ranskan. On säännöllisiä busseja välillä lentoaseman ja Marseillen. 7 eri yritystä, kaikki ensimmäisessä kerroksessa Hall 4 tarjoaa autonvuokrausta: Ada, Avis, Budget, Europcar, Hertz, National ja Sixt CITER.

Vuonna 2009 7290119 matkustajat Marseille Provence Airport on viides suurin lentokenttä Ranskassa.Se koostuu kahdesta terminaaleja, jotka ovat lähellä toisiaan syyskuussa 2006, avaa uusi terminaali halpalentoyhtiö. 38 liikennöivien lentoyhtiöiden Marseille Provence Airport. Yksi voi matkustaa 74 eri kohteeseen 28 maassa.

Ostosmahdollisuudet lentoasemalla ei ole erityisen hyvä, mutta on verovapaita. Kun se tulee ravintoloita ja kahviloita, valikoima on hyvä. Langaton internetyhteys ja yrityskeskuksessa on myös saatavilla. Vuonna Marseille Provence Airport on hele5 hotellit, Best Western, Novotel, Pullman, Ibis ja Etap hotelli.