Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Grenoble

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Grenoble sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Grenoble miniopas

Grenoble

Autonvuokraus Grenoble

Grenoble – Kaakkois- Ranskassa , että jalka on Alppien alueella Rhône-Alpes – on tärkein kaupunki osastolla (county) Isère.Grenoble on noin 160000 asukasta ja se sijaitsee laaksossa vuorten – joen Isère.

Grenoble on monia nähtävyyksiä ja matkailukohteita, kuten Vanhakaupunki Notre Dame kirkon 1100 – 1200: n ja Justice Palace 1400. Lisäksi kaupungin luonnonhistoriallinen museo vierailun arvoinen, ja Musée de Grenoble – jossa runsas kokoelma maalauksia ja veistoksia 1200-luvulta nykypäivään. Näyttelyssä teoksiaGaugin, Matisse ja Picasso. Museossa on myös suuri ja kaunis veistospuistossa.

Keskustaan voit ottaa kaapeli auton ylös Fort de la Bastille (475 m) – keskiaikainen linnoitus, josta on upeat näkymät yli kaupungin.

Grenoble on myös moderni kaupunki, jossa hyvät ostosmahdollisuudet ja monia yöelämä, ja se oli nopea kehitys turisti jälkeen talviolympialaiset pidettiin täällä vuonna 1968.

Lähin lentokenttä on Aéroport International de Grenoble Isère, joka sijaitsee 40 kilometriä luoteeseen keskustassa.

Suomi