Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Bordeaux Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Bordeaux Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Bordeaux Lentokenttä miniopas

Bordeaux Lentokenttä

Autonvuokraus Bordeaux Lentokenttä

Bordeaux Airport (BOD) on 12 km päässä Bordeaux .Linja kulkee joka 45 Minuutin kulkee lentoaseman ja Bordeaux. Se on kritisoitu tarjota köyhille julkinen liikenne, ja sen vuoksi mahdollista luoda raitiovaunuyhteys. On olemassa useita autovuokraamojen lentoasemalla: ADA, Avis, Budget, Europcar, Hertz, National / CITER ja Sixt.

Vuonna 2008 3.519.000 matkustajaa vieraili Bordeaux lentokentältä ja se on 6 suurin lentokenttä Ranskassa .Yli 20 liikennöivien lentoyhtiöiden lentokentältä. Se koostuu kahdesta salia, kolmasosa halli C on määrä päättyä rakentamisen vuonna 2010. Lentoaseman historia juontaa juurensa 1917, kun lentokenttä oli rakennettu sotilaallisiin tarkoituksiin.

Bordeaux Airport on hyvä valikoima baareja, kahviloita, ravintoloita ja kauppoja. On olemassa useita hotelleja lähellä, kuten Mercure Bordeaux Aeroport ja All Seasons Bordeaux Aeroport. Nämä ovat kaikki kokous-ja konferenssitilat.

Suomi