Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Tours

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Tours sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Tours miniopas

Autovuokraamo Tours
Autonvuokraus Tours

Tours on kaupunki Keski-Ranskassa, itään Nantes. Tours sijaitsee joen Cher Loire päättymistä. Se on pääoman osaston Indre-et-Loire. Asumme noin. 133000 asukasta, 307000 ja lähiöissä.

Kaupunki oli alun perin kelttiläinen kaupunki. Cesar valloitti kaupungin 50. vuosisadalla. On 200-luvulla tuli keskellä kristinusko levisi Galliaan alueella. Vanha kaupunki on monia rakennuksia keskiajan ja renessanssin. Tässä on goottilainen Pyhän Gatien katedraali, joka aloitettiin vuonna 1170 ja valmistui vuonna 1547.   Tours myös St. Julien kirkko ja arkkipiispa Palace renessanssin 1600-luvulta, nyt Museum of Art. Muita nähtävyyksiä ovat linnan Tours, Loire-joen kukkatorille ja avaruus Plumereau Paikka ja Vanhaankaupunkiin. Alueella noin Tours, Touraine on kuuluisa viineistään ja Ranskan aksentti. Vuonna Tours on myös olutta akatemia.

Aéroport Tours Val de Loire lentokentälle, joka sijaitsee alle kilometrin päässä keskustasta Tours.