Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Pariisi Orly Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Pariisi Orly Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Pariisi Orly Lentokenttä miniopas

Pariisi Orly Lentokenttä
Autonvuokraus Pariisi Orly Lentokenttä

Pariisi Orly Airport (ORY) sijaitsee 14 km etelään Pariisin. Ennen Charles de Gaulle rakensi oli Ranskan tärkein lentokenttä Orly. Se jakaa sivuston Charles de Gaullen ja sen omistaa Aéroports de Pariisi. Hyvä yhteys lentokentälle ja Pariisiin sekä bussilla ja junalla.Ada, Avis, Budget, Europcar, Hertz, National ja Sixt CITER ovat yritykset, vuokra-auto.

Vuonna 2007 26.441.000 matkustajia kävi Pariisin Orlyn lentokentälle. Se on kaksi terminaalia, Orly West ja Orly etelän ovat yhteydessä bussikuljetus. On päämaja useita lentoyhtiöt kuten Air France ja Easy Jet.

Pariisi Orly Airport on hyvä valikoima kauppoja ja ravintoloita, Orly eteläpuolella on paras valinta. Orly itään on myös suuri bisneskeskus. Niistä palvelut on hieronta, kauneushoitola, ja erilaisia aktiviteetteja lapsille. Orlyn lentokentällä on kaksi hotellia, jota voidaan käyttää kanssa ilmainen bussikuljetus, Hilton Pariisi Orly ja Ibis Orly.