Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Nancy

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Nancy sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Nancy miniopas

Autovuokraamo Nancy
Autonvuokraus Nancy

Nancy on kaupunki Itä-Ranskan, ja Lorraine suurin kaupunki.Nancy on Meurthe joen ja Canal de la Marne au Rhin. Kaupunki on pääkaupunki osaston Meurthe-et-Moselle. Asumme noin. 104000 asukkaan kaupungissa, 332000 ja lähiöissä.

Nancy kasvoi noin linna, ja tuli pääkaupunki suurherttuakunnan Lorrainen 100-luvulla. Kaupunki on edelleen alueen kulttuurikeskus. Nancy on useita upeita rakennuksia kuten kirkko Église des Cordelia peräisin 1400-luvun, jossa Dukes Lorrainen on haudattu. Kaupungintalo, katedraali ja entinen herttuan palatsi 1300-1500: n on myös kaunis. Istuimet Place Stanislas ja Place de la Carrière, sen rokokoo rakennukset ovat myös kokemisen arvoinen, Unescon luetteloon. Kaupungissa on useita taidemuseoita. Musée de l’Ecole de Nancy keskittyy   art nouveau-tyyliin.On olemassa myös useita rakennuksia tähän tyyliin Nancy. Vierailijoiden tulee myös maistella paikallisia juustoja kakku, Quiche Lorraine pekonia bittiä.

Lähin lentokenttä on Metz-Nancy-Lorraine pohjoispuolella, Nancy.