Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Beauvais

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Beauvais sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Beauvais miniopas

Beauvais

Autonvuokraus Beauvais

Beauvais (55 230 asukasta vuonna 2007) sijaitsee Pohjois-Ranskan alueella Picardie – ja hallinnollinen keskus departementissa Oise. Etäisyys etelään Pariisi on 66 km.Kaksi jokea – Thérain ja Avalon – virtaus yhdessä Beauvais.

Kaupungin kuuluisin nähtävyys on monumentaalinen Cathedral Cathédrale de Saint-Pierre, joka aloitettiin vuonna 1225 Suunnitelmana oli rakentaa maailman korkein goottilainen kirkko. Hanke oli kuitenkin liian rohkea, ja 1284 romahti katto. Mid laiva ei koskaan rakennettu uudelleen – mutta silti antaa katedraali vahvan vaikutelman.
On olemassa myös useita elossa rakennuksia 1100 – ja 1200: n kapeilla kaduilla katedraali – ja Place de l’Hotel de Ville (kaupungintalo).

Viime vuosina Bauvais panosti voimakkaasti ”vihreän suunnitelman” (suunnitelma) päästä kestävämpään kuljetus kaupunkiin. Muiden halutaan rakentaa 20 kilometriä pyöräteitä.

Lähin lentokenttä on Aéroport de Pariisi Beauvais-Tille, ca. 10 km keskustasta.

Suomi