Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Biarritz Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Biarritz Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Biarritz Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Biarritz Lentokenttä
Autonvuokraus Biarritz Lentokenttä

L’Aéroport de Biarritz-Anglet-Bayonne (BIQ) tunnetaan myös nimellä Aeropuerto de Parme sijaitsee 5 km kaakkoon Biarritz on Ranskan. Bussit välillä lentoaseman ja Biarritz. 5 eri autovuokraamojen sijaitsee lentokentällä.

Vuonna 2007 930880 matkustajaa vieraili Biarritz Airport.Se on tarjolla seitsemän eri lentoyhtiöt, jotka tarjoavat lentoja 7 eri kansainvälisiin kohteisiin Euroopassa.Alueella on pitkät perinteet alla, mutta lentokentällä, jossa se seisoo tänään avattiin ensimmäisen kerran vuonna 1954. Edellinen lentoasema pommitettiin aikana 2World War II.

Biarritz Airport on hyvä valikoima ravintoloita ja baareja ja kauppoja. Muita palveluja ovat langattomat Internet-yhteys, VIP lounge, konferenssikeskus ja ATM. Ei ole hotelleja lentoasemalla.