Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Louviers

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Louviers sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Louviers miniopas

Autovuokraamo Louviers
Autonvuokraus Louviers

Louviers on kaupunki Pohjois-Ranskassa, 30 km etelään Rouen, ja 100 km pohjoiseen Pariisista. Louviers sijaitsee Eure osasto Haute-Normandie. Noin. 18000 asukkaat asuvat kaupungin.

Kaupunki on tunnettu museo Musée des Sisustus de Théâtre, d’Opera et de elokuva. Tämä on myös Notre Damen kirkko, joka on osia 1300. Siellä on myös museo, joka perustettiin vuonna 1872. Kaupungissa on myös nähtävyyksiä, kuten Bigards talo taide toimintaa, kuten maalaus, jakobinerkloster, Le Cloitre des Penitentselle, joka on rakennettu vuonna 1700. Luostari on poikien koulu, vankila ja tänään taloa kaupungin musiikkikoulussa. Louviers on myös puisto, Le Jardin yleisölle, joka avattiin vuonna 1927, ja joka on nimetty poliitikko Aristide Briand. Kaupungissa on useita markkinoita, jos vaatteita myydään.

Lähin lentokenttä on Rouen Vallee de Seine, ca. 19 km päässä Louviers. Pariisi Charles de Gaulle pääsee myös junalla.