Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Reims

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Reims sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Reims miniopas

Autovuokraamo Reims

Autonvuokraus Reims

Reims on kaupunki Pohjois-Ranskassa , 143 km koilliseen pääkaupungissa Pariisissa .Reims sijaitsee joen Canal de l’Aisne à la Marnen ja Little. Noin. 188000 ihmiset asuvat täällä, 216000 ja lähiöissä.

Reims Celtic Rooman pääkaupunki, kun kaupunki oli kutsuttu Civitas Remorum. Reims on tunnettu upeasta goottilainen katedraali Notre-Dame, joka käynnistyi vuonna 1211 ja päättyi 1200-luvulla. Se on erityisen runsaasti hänen kuva veistoksia ja Marc Chagall on koristanut ikkunat itäosassa. Se oli täällä, että Ranskan kuninkaat kruunattiin.   Luostarikirkko Basilique St-Rémi vuodesta 1000, ja roomalainen riemukaari on Porte de Mars 300: n muita luonnonkaunis rakennuksia. Reims on keskellä vinhandel erityisesti samppanjaa. Se on tallennettu luolat kalkkikivi kallioita ympäri kaupunkia. Monet suurimmista samppanjan Yrityksellä on toimipaikat Reims, ja siellä on samppanjaa makuista. Reims tunnetaan myös paikka, jossa Saksan antautumisen oli allekirjoitettu 7 Toukokuu 1945.

On bussikuljetus Pariisin Orlyn ja Roissy Charles de Gaullen lentokentille.

Suomi