Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Colmar

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Colmar sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Colmar miniopas

Autovuokraamo Colmar
Autonvuokraus Colmar

Colmar on kaupunki itäisessä Ranskassa, Alsacessa.Colmar pääoma Haut-Rhin osasto, joka sijaitsee 15 km länteen Reinille. Noin. 67000 asukkaat asuvat Colmar.

Colmar on perustettu 800-numeron. Vuonna 1226 kaupunki sai aseman keisarillisen Saksan-Rooman valtakunta. Kun kaupunki oli osa Saksaa kutsutaan kaupungin Kolmar. Se tuli Ranskan käsiin vuonna 1697, mutta oli saksalainen vuonna 1871, ja Ranskan vuodesta 1945. Colmar on monia hyvin säilyneitä rakennuksia keskiajalta ja renessanssin. Tässä on kuuluisa jään Heim alttarille 1500-luvulla Matthias Grünewald, jota pidetään mestariteos veistos tyylilaji. Kaupungissa on useita vanhoja rakennuksia, St. Martin’s Church peräisin 1200-luvulta dominikaaniluostari Unterlinden samalta ajalta. Tässä on Unter Linden Museum tänään. Kaupungissa on myös etnografinen, lelumuseo ja Bartholdi Museum, suunnittelija Vapaudenpatsas New Yorkissa. Myös nykytaiteen museo Espace Andre Malraux.

Lähin lentokenttä on Baselin ja Strasbourgissa molemmat noin. 57 km päässä Colmar.