Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Avignon

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Avignon sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Avignon miniopas

Avignon
Autonvuokraus Avignon

Avignon sijaitsee vasemmalla pankki-joen Rhône pohjoisosassa Provencen Etelä-Ranskassa – erityisesti departementissa Vaucluse.Kaupungissa on noin. 95000 asukasta, mutta otetaan koko pääkaupunkiseudun väkiluku kasvaa lähes kaksinkertainen.

Avignon vanhin on vuodelta antiikin, mutta kaupunki oli sen kukoistus alkuvuonna 1300: n – aikana, jolloin se oli paavin asuinpaikan. Tuolta ajalta ovat myös seurausta Avignon kuuluisimpia rakennuksia: Palais des Papes (paavin palatsi).

Muuten on olemassa useita historiallisia monumentteja ja muita nähtävyyksiä Avignon. Yksi suosituimmista on silta Pont d’Avignon, keskiaikainen linnoitus valleja ja Notre Dame des Domsin (Paavi Johannes 22s mausoleumi). On myös useita museoita kaupungissa.

Niistä tapahtumista, jotka vetävät ihmisiä täällä, ennen kaikkea, Avignon festivaali on mainittu. On suuri kansainvälinen teatterifestivaali on käyty joka kesä vuodesta 1947. Enimmillään yli 100000 henkilöä kävi tässä festivaali.

Lähin lentokenttä on Aéroport Avignonin-Caumont, ca. 8 km. kaakkoon kaupungin.